Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 30 березня 2024, 16:38
116
0

Євген ПАСТУХ: «Задоволений, що вдалося дебютувати за молодіжку»

Півзахисник молодіжної збірної України розповів про враження від першого виклику до команди

| Оновлено 30 березня 2024, 16:38
116
0
Євген ПАСТУХ: «Задоволений, що вдалося дебютувати за молодіжку»
ФК Рух. Євген Пастух

Півзахисник молодіжної збірної України та львівського «Руха» Євген Пастух розповів про враження від першого виклику до складу команди Унаї Мельгоси:

«Завжди приємно викликатися до збірної. Дуже позитивні емоції після візиту у табір молодіжки, адже там чудова атмосфера і зараз команда демонструє хороші результати. У колективі мене прийняли дуже добре. В адаптації допомагали мої одноклубники з «Руху», а також з деякими хлопцями я був знайомий і раніше, це значно спростило спілкування всередині команди.

Робота у збірній відрізняється від того, що ми робимо у клубі. Перш за все різниця в часових рамках, адже в збірній дуже короткий термін збору і за цей час ми повинні зігратись та сприйняти всю інформацію від тренерського штабу молодіжки. Сюди приїжджають футболісти з різних клубів, які грають у різний футбол, притаманний їхнім командам. Але з часом всі адаптовуються, звикають один до одного і завдяки цій плідній роботі й здобуваються перемоги.

Всі із чудовим настроєм підходили до спарингу з Марокко U-23 та матчу кваліфікації проти Азербайджану U-21. Перед цими поєдинками тренерський штаб акцентував увагу на тактиці й саме цьому було приділено багато часу на тренуваннях. Це дало свої плоди і ми здобули дві перемоги. Задоволений, що вдалося дебютувати за молодіжку в матчі з олімпійською збірною Марокко (1:0). Це великий досвід для мене.

У всіх збірників зараз позитивні емоції, бо є хороший результат, який підкріплений чудовою грою. Та ми вже повернулись у розташування клубу і слід зосередити всю увагу на справах «Руху» – попереду у нас непростий домашній матч з ЛНЗ. Слід працювати далі, правильно підготуватись до цього поєдинку та постаратись здобути позитивний для нас результат».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.