Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 23 березня 2024, 09:25
12390
2

Молодіжка переграла олімпійців. Україна мінімально перемогла Марокко

Єдиний гол у матчі забив Олег Очеретько

| Оновлено 23 березня 2024, 09:25
12390
2
Молодіжка переграла олімпійців. Україна мінімально перемогла Марокко
УАФ

26 березня молодіжна збірна України у своїй відбірковій групі зіграє проти Азербайджану, а сьогодні в товариському поєдинку протистояла олімпійській збірній Марокко (нагадаємо, на Олімпіаді одним з суперників олімпійської збірної України стануть саме марокканці).

Унаї Мельгоса вибрав досить експериментальний склад, зокрема, на правому фланзі півзахисту діяв Брагару, захисту – Крупський, в нападі вийшов Горбач.

Спершу українці вибрали тактику закидань на центрфорварда, але опоненти вміло ліквідовували такі спроби. Тоді «синьо-жовті» перейшли на індивідуальні дії, і одна з них виявилася вдалою – Очеретько дальнім сильним низовим ударом відкрив рахунок.

До кінця тайму суперники обмінялися стопроцентними моментами – Горбач трохи не влучив обвідним ударом, а ель-Уаззані пробачив захист, пробивши вище після виходу на Нещерета.

Після перерви відбулися масові заміни, гра, яка й так не вражала цілісністю, стала ще більш невиразною. Могли собі привезти самі марокканці проблеми, але для них обійшлося. В українців виділявся Квасниця, але ні забити, ні асистувати йому не вдалося. Під завісу гри могли щось зробити гравці Марокко, але їм відверто не вистачило майстерності та фарту. Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу українців.

Товариський матч

Україна U-21 – Марокко U-23 – 1:0

Гол: Очеретько, 19

Україна U-21: Нещерет (Кінарейкін, 46) - Крупський (Роман, 46), Слюбик (Павлюк, 46), Батагов (Салюк, 46), Смоляков - Очеретько (Варфоломеєв, 46), Крушинський (Пастух, 46), Рубчинський (Яцик, 46) - Брагару (Квасниця, 46), Горбач (Краснопір, 46), Хлань (Волошин, 46)

Марокко U-23: (старт) Хасбі - Беграуї, ель-Квахді, ель-Вафі, Муффек, Амрауї, Еззальзулі, ель-Таїбі, ель-Уаззані, Кехта, Салах

Стадіон: «Мардан» (Анталья, Треччина)

УКРАЇНА U-21 - МАРОККО U-23. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

19’
ГОЛ ! М'яч забив Олег Очеретько (УКРАЇНА U21).
Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Як вони це роблять? Баєр у матчі-трилері врятувався на 90+7 хвилині
Футбол | 27 квітня 2024, 21:43 9
Як вони це роблять? Баєр у матчі-трилері врятувався на 90+7 хвилині

Леверкузенці врятували матч проти «Штутгарта»

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ard2323
Півзахист. Можна виставити Бражко, Зінченко, Судаков (як у основі) а атаку тоді Циганков, Довбик, Волошин. В захисті лідер Забарний.  Або не брати Довбика (замісь нього Ванат і Сикан) а взяти Миколенко на фланг щоб підсилити захист.
Ard2323
Склад звісно такий собі. Цікаво на олімпіаді буде побачити Циганкова, Довбика(Яремчука), Зінченко (або Мудрика, Миколенко) із 3 старших. Ну і із тих хто проходить по віку Судаков, Забарний.  Не часто наші попадають на ОІ, треба постаратися за медаль поборотися.