Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 березня 2024, 18:07
1551
3

Верес – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Команди вирішують діаметрально протилежні задачі

| Оновлено 30 березня 2024, 18:07
1551
3
Верес – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В суботу, 30 березня, відбудеться поєдинок 22 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть рівненський «Верес» та криворізький «Кривбас». Гра пройде в Рівному на полі стадіону «Авангард», початок – о 18:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Верес

Команда з Рівного разом з «Минаєм», «Оболонню» та «Металістом 1925» утворюють квартет, який має велику ймовірність мати зайві проблеми наприкінці сезону – або потрапити у перехідні матчі, або взагалі вилетіти. В принципі, луганська «Зоря» випереджає вищезгадані команди на одне очко, але має дві гри в запасі, тому поки її до претендентів на виліт записувати не будемо.

Щоправда, в останніх двох матчах для «Вереса» прослідковується позитивна динаміка. Позаминулого туру команда сенсаційно відібрала очки в «Динамо», зігравши внічию 1:1, а в останньому турі перед перервою мінімально перемогли «Чорноморець». В обох матчах забивав центрфорвард Марко Мрвальєвич, тому вже можна сказати, що підписання чорногорця стало вдалим ходом від керівництва клубу.

Міжнародну паузу клуб заповнив, відправившись до Німеччини. Там «Верес» зіграв товариську благодійну гру проти команди Регіональної ліги «Рот-Вайс» з міста Ессен. Матч закінчився поразкою народного клубу з рахунком 1:3.

Не зможе допомогти «Вересу» Владислав Шарай, який відбуває одноматчеву дискваліфікацію. Про його втрату згадував і головний тренер команди Олег Шандрук, наголосивши, що Владислав є дуже важливим гравцем для «Вереса».

Також на грі будуть присутні вболівальники, що, без сумніву, додасть мотивації господарям.

Кривбас

«Кривбас» після відновлення чемпіонату програв тільки один раз, поступившись у матчі проти конкурента за чемпіонство. Але три інші перемоги вийшли різними. Спершу був впевнено розгромлений ЛНЗ, а от перемоги над «Оболонню» та «Колосом» вийшли натужними, в обох був зафіксований рахунок 1:0.

Особливо важким вийшов матч проти ковалівців, переможний м'яч забив Джіхад Бізімана аж на 90+5 хвилині. Цікаво, що в тій грі в перерві були замінені Іліч та Бандейра. Перший, за словами Вернидуба, занадто часто віддавав паси впоперек, а другий просто грішим неточним передачами. Цікаво буде подивитися, чи вийдуть легіонери в основі, оскільки, наприклад, Вакулко, який замінив Іліча, отримав досить непогані відгуки за свою гру.

Паузу на матчі збірних «Кривбас» заповнив спарингом з «Олександрією», вдалося виграти з хокейним рахунком 5:2.

Нарешті приєднався до команди центральний захисник збірної Гани Ядом Конаду, який підписав контракт тоді з клубом, коли й Прінс Аду, але форвард вже давно грає в основі, а центрбек тільки приєднався до команди через бюрократичні проблеми .

Статистика матчів

У Прем'єр-Лізі суперники грали дев'ять разів. «Кривбас» перемагав чотири рази, «Верес» – двічі і ще три поєдинки завершилися внічию. У першому колі перемогу здобула криворізька команда з рахунком 2:1.

Орієнтовні склади

Верес: Паст - Морозко, Кучеренко, Вовченко, Гакман - Кучеров, Банада - Шастал, Яго, Дахновський - Мрвальєвич.

Кривбас: Кліщук - Бандейра, Бескоровайний, Стецьков, Дібанго - Іліч, Кузик - Луньов, Бізімана, Соса - Прінс.

Прогноз на протистояння

Останнім часом у «Кривбаса» є проблеми із забиванням м'ячів, але моментів команда створює достатньо, питання в реалізації. Мабуть, «Верес» не зможе нав'язати серйозну боротьбу за очки, незважаючи на гарячу підтримку вболівальників, тому спрогнозуємо перемогу криворіжців на класі.

30 березня, субота

«Верес» – «Кривбас»
Рівне. «Авангард». 18:00
Арбітр: Роман Блавацький (Львів)
ТБ-трансляція на платформі УПЛ ТБ
ВЕРЕС – КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 0:2
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Левченко
"Матч закінчився поразкою народного клубу з рахунком 1:3."
Ну і як це розуміти?