Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 18 квітня 2024, 13:33
1454
1

ЛЕВЧЕНКО: «Гра з Ісландією не була такою валідольною, як із боснійцями»

Фахівець похвалив збірну за гру у фіналі плей-оф Євро-2024

| Оновлено 18 квітня 2024, 13:33
1454
1
ЛЕВЧЕНКО: «Гра з Ісландією не була такою валідольною, як із боснійцями»
УАФ

Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко прокоментував перемогу команди над Ісландією (2:1) у фіналі плей-оф за вихід на Євро-2024.

- Як оціните гру України проти Ісландії?
- У мене тільки позитивні враження. Якщо дивитися на результат. Щодо гри, вона вже не була такою валідольною, як із боснійцями. Пропустили гол, це неприємно. Але я радий, що змогли зібратися і перемогти.

Якщо подивитися на всіх футболістів, які зіграли, то вважаю, ми дуже грамотно зіграли. Було кілька моментів, коли могли пропустити ще, але загалом тільки позитивні емоції.

Після 0:1 перевернути матч – це круто. Я бачив, що є якийсь задум у наших гравців. Можна виділити те, що впродовж матчу ми змогли перебудуватися, а не тільки бігати закидати м'яч. Контроль м'яча, створення моментів, голи. Це дуже круто.

- Це вже друга поспіль вольова перемога збірної. Про що це взагалі говорить? Що Ребров класно вміє реагувати на події матчу? Що це якась недоналаштованість гравців?
- Те, що ми завжди пропускаємо, це неприємно. Взяти вчорашній пропущений. У трансляції навіть було видно реакцію Луніна – не треба чекати, потрібно пресингувати. Ми ж знаємо, як Гудмундссон може на замаху прибрати. Так, Бражко і Маліновський трохи послизнулися. Ніхто не очікував, що Гудмундссон проб'є з лівої.

Але таке правило футболу, я б сказав. Треба завжди пресингувати, якщо ти в межах 5-16 метрів, то треба висуватися, виходити на прийом, щільніше опікати своїх гравців. Тому й у Луніна претензії.

Якщо говорити загалом, то так. Ми розуміли, що в ісландців будуть моменти. Але й у нас є шикарний потенціал, щоб захищатися, щоб контролювати м'яч у центрі поля, що у нас є швидкі нападники, які створюють моменти. Фланги, якими ми можемо вибігати – я б сказав, що це наш козир.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max-Morlock
Действительно.  После  зеркального гола Цыганкова появилась уверенность в нашем успехе.