Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 березня 2024, 18:37
911
0

Йожеф САБО: «З 1999 року тактика ісландців не змінилася»

Колишній тренер збірної України – про майбутній фінал плей-оф відбору Євро-2024

| Оновлено 26 березня 2024, 18:37
911
0
Йожеф САБО: «З 1999 року тактика ісландців не змінилася»
УАФ

Колишній тренер збірної України Йожеф Сабо поділився спогадами про ігри зі збірною Ісландії, а також спрогнозував, як відбуватиметься матч проти цих суперників у плей-оф відбору Євро-2024.

– Чверть століття тому, коли ми вели суперництво з Ісландією в груповому турнірі відбору до європейської першості, зіграли з цим суперником унічию, 1:1, у Києві та перемогли 1:0 у Рейк'явіку. Можу сказати, що відтоді тактика ісландців не змінилася. У цьому я переконався по матчу Ізраїль – Ісландія, в якому острів'яни виграли 4:1. Як і раніше, вони грають від оборони, дуже добре захищаються і завдяки швидкісним футболістам здорово діють у контратаках. Це головне, що хотілося б відзначити.

Тож у вівторок у поєдинку зі збірною Ісландії нам потрібно бути дуже уважними. Треба не вгадати, хто міг би бути максимально ефективним і не провалився б на позиції опорного півзахисника – Сидорчук чи Бражко. Дуже уважними потрібно бути двом нашим центральним захисникам, адже ісландці потужні та наполегливі хлопці.

Що стосується гри нашої збірної в атаці, то до чужих воріт буде важко пробитися – це сто відсотків! Я думаю, що у Мудрика не буде простору, щоб вбігати на швидкості в штрафний суперника. Адже в ісландців буде підстраховка, і більше гравців будуть задіяні в протистоянні з нашим мобільним півзахисником. Потрібен виконавець, здатний обіграти «один в один». Тому в Сергія Реброва є проблеми. Сподіваюся, що у Вроцлаві збірна України вийде з двома нападниками – Яремчуком і Довбиком. Саме так, на мій погляд, потрібно грати. Адже ми гратимемо умовно вдома, і на трибунах стадіону буде дуже багато українців. Упевнений, що вони пристрасно вболіватимуть за нашу збірну, тому, звичайно, нам негоже сидіти в обороні, – сказав Сабо.

Фінальний матч плей-оф відбору Євро-2024 між збірними України та Ісландії відбудеться сьогодні, 26 березня на стадіоні «Тарчинський Арена Вроцлав» у польському Вроцлаві й розпочнеться о 20:45 за місцевим часом (о 21:45 за Києвом).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.