Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
5521
0

Ексгравець збірної Ісландії та Руха оцінив майбутній матч проти України

Рагнар Сігурдссон не бачить фаворита в майбутньому протистоянні

Ексгравець збірної Ісландії та Руха оцінив майбутній матч проти України
ФК Рух. Рагнар Сігурдссон

Колишній гравець національної збірної Ісландії та львівського «Руха» Рагнар Сігурдссон оцінив майбутній матч відбору до Євро-2024 проти України.

– Як грає зараз збірна Ісландії? Україна грала проти неї востаннє доволі давно.

– Я дивився вчорашній матч. Я думаю, що в нас зараз загалом атакувальна команда. Тоді, коли ми грали раніше, в нас була більш захисна команда. Ця команда теж захищається добре, але має неймовірних атакувальних гравців.

– На які ключові аспекти Україні варто звернути увагу у грі Ісландії?

– Я справді не знаю, і я не думаю, що мені варто говорити про них вам.

– А які у збірної Ісландії важливі гравці, яких ви б виділили?

– Арнор Траустасон, він став дуже важливим для команди у півзахисті, виконує безкорисливу роль, борючись і відіграючи мʼяч для своєї команди. Сверрір Інгасон, капітан, він наш найкращий захисник. Я також виділив би Віктора Паульссона, нашого правого захисника, він зараз дуже важливий для команди. Дуже добре грає як правий захисник, але також може зіграти і в півзахисті, і центральним захисником, універсальний гравець.

Нам дуже пощастило з воротарем Гауконом Вальдімарссоном, я думаю, що він дуже хороший, ворота в надійних руках. Але, очевидно, Альберт Гудмундссон – наш найкращий гравець прямо зараз. Він не був з командою довго, але забив три голи учора. Він неймовірний, грає в Серії А за «Дженоа», ми раді, що маємо його.

– Які ваші очікування від матчу Ісландії проти України? Кого, можливо, бачите переможцем?

– Я не знаю. Гра учора між Ізраїлем та Ісландією – це гра між командами, які не знали, який статус вони мають. Для обох справи йшли не надто добре, гра загалом була 50 на 50. І для мене гра проти України – так само. Я не знаю багато про збірну України зараз, і наша збірна Ісландії може грати добре, але також може видати і дуже поганий матч. Вона не є надто стабільною.

Тож, думаю, матч буде 50 на 50. Але, сподіваюся, наші хлопці зможуть привнести жагу до перемоги, вогонь, і здобути ту додаткову перевагу, яка нам треба проти такої команди, як Україна.

Матч Україна – Ісландія відбудеться 26 березня о 21:45 за київським часом.

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.