Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 березня 2024, 02:22
22328
43

Сергій РЕБРОВ: «Я сказав Яремчуку, щоб він забив гол»

Наставник збірної України прокоментував перемогу над боснійцями

| Оновлено 22 березня 2024, 02:22
22328
43
Сергій РЕБРОВ: «Я сказав Яремчуку, щоб він забив гол»
УАФ. Сергій Ребров

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував перемогу над командою Боснії і Герцеговини (2:1) у півфіналі плей-оф кваліфікації Євро-2024.

– Який аналіз можете дати після такої гри? Що ви змінили на останніх хвилинах матчу, щоби зломити його хід? Що ви сказали Роману Яремчуку?

– Сказав, щоб забив гол. Дійсно, ми змінили матч в останні 15 хвилин. Ми очікували дуже складної гри, збірна Боснії і Герцеговини змінила структуру, грала в три центральних захисники. Така важка гра була, оскільки господарі дуже гарно захищалося, тож було важко зламувати цю лінію оборони. Добре, що ми перемогли.

– Ви прийняли правильні рішення із замінами. Що можете сказати про гру?

– Сьогодні ми грали проти сильного суперника. Вони діяли з трьома центрбеками, чого раніше не було при цьому тренері. Ми були готові до цього. Боснійці здорово захищалися, було важко пройти цю стіну. Ми змінили структуру, задіяли другого форварда. Думаю, це допомогло, ми двічі забили.

– Чи згодні ви з думкою, що збірна Боснії і Герцеговини програла сама собі?

– Я так не вважаю. Наші футболісти намагалися більше тиснути, ми трохи змінили структуру. Можливо, боснійська команда не була готова до цієї структури гри. Можливо, у цьому проблема. Ми створювали моменти в останні 15 хвилин, гравці проявили бажання, і ми перемогли.

– Наскільки важлива ця перемога для людей в Україні, особливо зважаючи на нічну атаку на Київ?

– Я говорив про це своїм футболістам перед грою. Я сподіваюся, що наша команда дала трохи позитиву нашим людям. Як ви й сказали, минулої ночі було 30 ракет, вони летять кожного дня. Наша місія – показати, що ми все ще живі, усе ще боремося з росіянами, що ми все ще потребуємо підтримки від Європи. Ця гра показала характер наших гравців і нашої нації.

– Як оціните гру дебютантів збірної України?

– Вони дуже допомогли команді. Володимир Бражко – молодий гравець, зіграв дуже потужно. Як і Олексій Гуцуляк, який вийшов на заміну. Уся команда заслужила на перемогу, не стану виділяти когось.

– Наступні кілька днів будуть дуже насиченими. Попереду – гра з Ісландією. Як оцінюєте цього суперника? Можливо, ви вже провели якусь тактичну підготовку до ісландців раніше?

– Так, ми переглядали ісландців. Але зараз буде зовсім інша гра. Ми гратимемо в Польщі, де буде дуже багато наших уболівальників. Я впевнений, буде заповнений стадіон, усі чекатимуть матчу. По-перше, футболісти повинні відновитися, це дуже важливо зараз. Попереду буде інша гра та інший настрій для наших гравців.

Українська команда розіграє путівку на Євро-2024 зі збірною Ісландії, яка в іншому півфіналі пройшла Ізраїль. Матч відбудеться 26 березня на стадіоні «Тарчинськи» у польському Вроцлаві о 21:45 за Києвом.

ВІДЕО. Прес-конференція Сергія Реброва після матчу Боснія – Україна

Події матчу

88’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Довбик (УКРАЇНА).
85’
ГОЛ ! М'яч забив Роман Яремчук (УКРАЇНА).
57’
ГОЛ ! Автогол забив Микола Матвієнко (УКРАЇНА).
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 43
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ortomir
Інфарктний матвієнко таки зробив свою чорну справу. Скільки ще його будуть випускати?
Octopus
На сайте много хейтеров Малиновского, сегодня читал даже такое, если он выйдет, то сразу выключаю. Могу сказать, что Малиновский явно не в лучшей своей форме, возраст уже начал сказываться. Но кроме того его нужно правильно использовать, он может предоставить много изматывающей борьбы для противника, в то время как более креативным игрокам будут развязаны ноги. Малиновский не забивной, но он очень полезный как центральный полузащитник с элементами опорного.
Олег Заворотный
Ребров: Я сказал Матвиенко чтобы он забил
VAL
Молодець Ребров,що збірна України перемогла.!!!Ісландією буде ще тяжча гра.!!!Удачі нашим хлопцям.!!!
shoko
Для мене переломним моментом був сейв Луніна, коли  могло стати 0:2. Ребров чомусь вирішив зіграти на тоненького і розуміючи що боснійці виснажаться і чекаючи цього - випустив другого нападника навіть не в першому слоті замін, а в другому. для мене це не зрозуміло. Було видно що гра не йде. але якщо саме так спрацювало - честь йому і хвала. Також скажу непопулярну думку - як тільки Ребров прибрав з поля Зінченко, зразу ж впали кайдани з ніг наших молодих півзахисників і вже не тільки Зубков, а й Судаков з Мудриком почали не тільки забігати а й більше створювати. Коли гра йшла через Зінченка,а всі інші чекали на ривок чи відкривалися у вільний простір у збірній був ступор і гра не клеїлася.
newo
А Луніну сказав, щоб зробив сейв. 
GloryUkraine
Навіть не знаю як спитати Реброва, що він сказав Мурзіку?
"Біжи туди, не знаю куди, зроби те, не знаю що"?😁
Первый Среди Равных
Абсолютна нездара, галімий фізрук, який у відборі два матчі мучився з Мальтою (Мальтою!) і виграв 1-0 лише завдяки пенальті Карл! а ще два матчі мучився з Македонією маючи склад на 80% із основних гравців європейських клубів. Воістину правду кажуть у тому прислів'ї про те, коли левів очолює баран. 
Mykola_nik
Вихід Маліновського підсилив збірну, і вихід з поля Зубкова теж підсилив. На наступну гру треба ставити гравців європейського класу, а не дворовий футбол... З повагою до тренера який грав в Європі і бачив той рівень...
Лига конференций без динамо
Ребров так ты красава все сбылось как ты сказал, скажи пожалуйста с утра сегодня  что бы пуйло сдох вместе со всеми своими фаршиками п_дорами и фаршкистан развалился 
Iigor6583
Знову гра валідольна. До 80 хвилини  ходили по полю, боснійці вигравили майже усі м'ячі в центрі. Перед голом, Лунін мав перехопити м'яч, а він відбив його на боснійця. Миколенко не перешкодив прострілу під час косяка Матвієнка. Добре що заміни зробили зробили своє діло.
lenares85
Ребров працював з іспанськими тренерами Раулем там ті відповідали за тактику, трикутні тікітаки, звісно він в них чомусь таки навчився, але ще є вчитися
Max-Morlock
А кто сказал Мудрику и Конопле  создать комбинацию?  Судаков!
Kawtan82
Сергійко. Я казав давно. Ти як тренер ніякий. Але зі мною спорили, що ти топовий. Немає іспанця. І ти ніякий. Без ідейний. Ні комбінацій, ні чого
play play
Ребров посредственный тренер вот и все. Нет ни рисунка ни игры, выиграли за счёт индивидуальных действий игроков. Во что играет сборная не понятно. Выпускание за 15 минут всех подряд это не тактика, это ее отсутствие. Имея таких игроков полностью отсутствует командная игра. 
Volodymyr Shevchenko
Вот это правильный настрой!
Русня пошла в пизду на свои территории, с оккупированных
spqr-te
Жаль, що граємо в Пшекостані наступну гру. З їхнім відношенням до України - це гірше ніж в гостях.
Первый Среди Равных
"Я сказав, шоб він забив гол". Уау, яка класна установка тактична. Фізрук галімий - біда для збірної. З тобою все було ясно ще у відборі - команда була ніяка. Нулячий тренер. З таким складом, якого не було в України за всю істроію, дивом врятувались в матчі з Боснією, яка заняла передостаннє місце в своїй групі і яку Люксембург нагинав 4-0. І цього фізрука тепер хрен витуриш з посади тренера, так як він уже пригрівся в виконкомі на посаді і кореш керує УАФ. За що все це нам?