Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 20 березня 2024, 14:07
1240
1

Руслан МАЛІНОВСЬКИЙ: «Сподіваюся, що серії пенальті не буде»

Півзахисник збірної України розповів про підготовку до матчу проти Боснії і Герцеговини

| Оновлено 20 березня 2024, 14:07
1240
1
Руслан МАЛІНОВСЬКИЙ: «Сподіваюся, що серії пенальті не буде»
УАФ. Руслан Маліновський

Півзахисник збірної України та італійського «Дженоа» Руслан Маліновський розповів про підготовку до матчу плей-оф відбору до Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини:

«Самопочуття нарешті чудове, адже підхопив вірус, було важкувато. Зараз почуваюся дуже добре. Готуємося до вирішальної гри. Усі в доброму настрої, провели тренування, напрацювали деякі моменти.

Над чим працюємо? Є фази оборони й атаки, стандарти – ці моменти відпрацьовуємо. Насамперед стандарти, тому що вони дуже важливі, після них багато м’ячів забивають. В останніх іграх ми бачили, що суперники таким чином пропускали голи. Тому треба зробити акцент на цьому.

Відпрацювання пенальті? Сподіваюся, післяматчевої серії не буде. Усі повинні бути готовими, тому що це одна гра, і все може бути. Хлопці дуже відповідально поставилися до пенальті, усі пробили якісно.

Багато гравців збірної Боснії і Герцеговини виступають у чудових європейських клубах. Потрібно віддати все на полі, перш за все бути психологічно готовими, тому що матч буде непростий. Нам із перших хвилин потрібно взяти гру у свої руки, діяти дуже агресивно, швидко, тому що боснійська команда фізично дуже сильна. Потрібно бути готовими до боротьби, тому що виграти її – це 50 відсотків успіху.

Едін Джеко має дуже високий індивідуальний рівень. Він може з напівмоменту забити м’яч, дуже добре грає головою у штрафному майданчику. Украй небезпечний футболіст, тому ми повинні звернути увагу на це.

Ми вирушили до Боснії, щоби пройти акліматизацію, готуватися до гри. Але я думаю, що набагато краще, що там буде прохолодніше, адже в таких умовах приємніше грати».

Збірна України у плей-оф Євро-2024 у гостях 21 березня зіграє проти Боснії і Герцеговини. Якщо команда Сергія Реброва виграє у боснійців, то у фіналі плей-оф 26 березня прийматиме на умовно домашній арені у Вроцлаві переможця пари Ізраїль – Ісландія. Якщо команда Сергія Реброва пройде у фінальний раунд чемпіонату Європи, вона виступить у групі Е зі збірними Бельгії, Словаччини та Румунії.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кривбас – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 28 квітня 2024, 07:00 0
Кривбас – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Один із лідерів Прем'єр-Ліги зіграє з аутсайдером. Кожен клуб має свої завдання

Челсі вирвав нічию з 0:2 у поєдинку з Астон Віллою. Мудрик відіграв 90 хв
Футбол | 28 квітня 2024, 00:09 9
Челсі вирвав нічию з 0:2 у поєдинку з Астон Віллою. Мудрик відіграв 90 хв

Лондонський клуб здійснив ефектний камбек

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
...ну це залежить, якскладатимуться події... Якщо горітимете 0-2 чи більше, то серія пеналів не такий вже й поганий варіант...