Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
4872
1

Експерт назвав головну проблему в захисті збірної України

Олег Федорчук незадоволений фланговими захисниками національної команди

Експерт назвав головну проблему в захисті збірної України
Олег Федорчук

Олег Федорчук назвав головну проблему в захисті національної збірної України напередодні матчу відбору до Євро-2024 проти команди Боснії і Герцеговини:

«В нас у захисті є проблема. Проблема з фланговими гравцями, як і в «Динамо», так і в «Шахтарі». Ця проблема існує вже протягом 5-7 років. У збірній на цій позиції виступають, як правило, закордонні футболісти.

Конопля та Караваєв? Вони більше атакувальні гравці, а наша збірна не завжди грає в такому ключі, що можна виставляти атакувальних захисників. Під рукою завжди повинен бути захисник, який може надійно зіграти в обороні.

У грі «Шахтаря» проти «Марселя» Конопля добре біг уперед, але м'ячі пропускалися з його зони і Гочолейшвілі. Надійність в обороні – це не найкращі якості Коноплі та Караваєва».

Збірна України у плей-оф Євро-2024 у гостях 21 березня зіграє проти Боснії і Герцеговини. Якщо команда Сергія Реброва виграє у боснійців, то у фіналі плей-оф 26 березня прийматиме на умовно домашній арені у Вроцлаві переможця пари Ізраїль – Ісландія. Якщо команда Сергія Реброва пройде у фінальний раунд чемпіонату Європи, вона виступить у групі Е зі збірними Бельгії, Словаччини та Румунії.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
samird
Не з фланговими, а з правим флангом. Там дійсно немає жодного класного гравця - самі компроміси.