Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 березня 2024, 13:58
1271
1

Металіст 1925 – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи буде перша перемога «Металіста 1925» за Скрипника?

| Оновлено 16 березня 2024, 13:58
1271
1
Металіст 1925 – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 16 березня, «Рух» у матчі 21-го туру УПЛ на «Арені Лівий берег» в статусі гостей зустрінеться з харківським «Металістом 1925», який за Віктора Скрипника ще не перемагав.

Металіст 1925

У минулому турі «Металіст 1925» на своєму полі зіграв внічию з ЛНЗ і перебуває на тринадцятому місці у турнірній таблиці, тобто в зоні перехідних ігор з клубами Першої ліги.

До нового протистояння «Металіст 1925» підійшов з клубними рекордними серіалами. Безвиграшна серія харківського клубу в чемпіонаті триває 8 ігор: нічия та сім поразок, а пропускна - 13 ігор (30 голів). «Металіст 1925» за Віктора Скрипника ще не перемагав в чемпіонаті (дві поразки та нічия) і загалом може 20-й раз зіграти внічию в УПЛ.

Рух

У попередньому турі «Рух» здобув другу поспіль виїзну перемогу (цього разу над «Дніпром-1») і з хорошим настроєм готується до чергового гостьового поєдинку. Загалом безпрограшна клубна рекордна гостьова серія «Руха» в УПЛ продовжується 4 матчі (дві перемоги та дві нічиї). У попередніх двох виїзних матчах підопічні Віталія Пономарьова очок не втрачали і до повторення клубного переможного гостьового рекорду ще одна гра. Основний захисник «Руха» Віталій Роман може провести 50-й матч в УПЛ.

Ось думка Віталія Пономарьова перед грою з «Металістом 1925»: «Віктор Скрипник – якісний спеціаліст, адже він один з найкращих тренерів в українському футболі та очолив амбітну команду, яка ставить перед собою високі цілі. В «Металісті 1925» вистачає сильних гравців. Також команда підсилилася взимку, адже ті ж Денис Гармаш та Владлен Юрченко – досвідчені футболісти, які допоможуть харків’янам стати ще сильнішими. «Рух» готується до складної гри».

Статистика зустрічей

«Рух» та «Металіст 1925» в УПЛ провели лише 5 ігор. Нічийна серія харківського та львівського клубу триває 3 гри, а до цього суперники перемагали по одному разу. У матчі першого кола поточного чемпіонату рухівці на «Арені Львів» завершили матч з «Металістом 1925» з рахунком 1:1. Голи у першому таймі забивали лише гості: спочатку Ростислав Русин у чужі ворота, а через п’ять хвилин Максим Жичиков – у свої. А востаннє «Металіст 1925» в ролі господарів поля у Києві приймав «Рух» 4 травня минулого року. Забитих голів тоді не було - нічия 0:0, і по одній червоній картці побачили представники обох клубів.

Феміда

Арбітром матчу призначено Клима Заброду (Суми), який лише в цьому сезоні дебютував в УПЛ і провів наразі 4 матчі. Раніше «Металіст 1925» за Заброди провів два домашні матчі в чемпіонаті і в обох здобував перемоги. «Рух» за цього арбітра провів одну гру в УПЛ, зігравши в гостях внічию.

Прогноз на протистояння

«Металіст 1925» налаштований перервати свій затяжний рекордний безвиграшний серіал. «Рух» утримує свою рекордну безпрограшну гостьову серію. Прогнозуємо бойову нічию на «Арені Лівий берег».

Орієнтовні склади:

«Металіст 1925»: Проценко, Капінус, Імереков, Фарина, Арі Моура, Червак, Бичек, Габелок, Юрченко, Гармаш, Борячук.

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Сич, Слюбик, Таллес, Підгурський, Пастух, Плюман, Квасниця, Климчук.

16 березня, субота

«Металіст 1925» – «Рух»
Київська область. Стадіон «Лівий берег». 13:00
Пряма ТБ-трансляція – УПЛ ТБ
МЕТАЛІСТ – РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Клим Заброда (Суми)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
_Tor91nado24rly_
Сподіваємося на перемогу. Коли, якщо не зараз...