Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Барселона
12.03.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 3 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 березня 2024, 12:35
953
0

ХАВІ: «Команда активізувалася, коли я оголосив про своє рішення піти»

Головний тренер «Барселони» розповів про перемогу над «Наполі»

| Оновлено 13 березня 2024, 12:35
953
0
ХАВІ: «Команда активізувалася, коли я оголосив про своє рішення піти»
УЄФА. Хаві

Головний тренер іспанської «Барселони» Хаві Ернандес розповів про свої враження від перемоги каталонців у матчі 1/8 фіналу проти «Наполі» (3:1).

«Ми зіграли чудовий матч. Моя команда залишила поле абсолютно спустошеною — усе було залишено тут. Ми домінували у великій частині гри, і я справді ними пишаюся. Я попереджав усіх, що це команда значно активізувалась, коли я оголосив про своє рішення піти. Це момент, коли ми можемо насолоджуватися!

Я не думаю, що люди повірили мені, коли я сказав, що впевнений, що моя заява допоможе гравцям. Тепер ми показали, що конкурентоспроможні в Європі.

Нашою метою було грати агресивно — з м’ячем і без нього. Ми продовжували відвойовувати володіння м’ячем. «Наполі» майже не проводив контратаки! Я вважав, що ми чудово перемогли дуже хорошого суперника 3:1. Кубарсі ніколи не нервував, завжди знаходячи вільного гравця. Він створює час для себе, він диктує темп — дивитися, як він грає, просто неймовірно!

Пау — це вибух таланту для «Барселони» та іспанського футболу. Він постійно просить нас надати відео для вивчення, щоб допомогти йому вдосконалюватися. У нього фантастично організована та чітка гра. Він скромний, працьовитий – я думаю, що він дивовижний», – сказав Хаві.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.