Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Барселона
12.03.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 3 : 1
Ліга чемпіонів
|
3892
2

Барселона – Наполі. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 12 березня о 22:00 за Києвом

Барселона – Наполі. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

12 березня на «Естаді Олімпіко» пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Барселона» зіграє проти «Наполі». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Барселона

Команда цього сезону втратила ті трофеї, що були взяті в минулій темпораді. Синьо-гранатові у фіналі Суперкубку Іспанії отримали 1:4 від Реала. І вже дуже сильно відстали від вершкових у Прімері. Таку перевагу за весну за останні 10 турів не компенсувати. Та й Атлетіку програли у кубку. У результаті ніхто особливо не здивувався рішенню Хаві піти достроково, влітку, що він публічно оголосив ще в лютому. Це оголошення пішло на користь - такий струс дозволив зібратися заново колективу, зосередитися на спробі якнайкраще закінчити цей сезон. Але лише у Лізі чемпіонів ще можна виграти трофей. Нарешті після пари провалів каталонці вийшли в плей-оф. Але в Неаполі обмежилися лише нічиєю, тож удома треба перемагати.

Наполі

Клуб за нинішній сезон грав під керівництвом вже трьох наставників. Руді Гарсія не впорався з порівняннями з попередником, Спаллетті, який нарешті повернув до Неаполя скудетто. Тим більше, що Лучано вже навесні бачив, як здулися Осімхен і компанія, і розумів, що вони просто за інерцією докотилися до довгоочікуваного титулу. Повернення Вальтера Мадзаррі було зовсім провальним. І не дивно, що перед плей-оф Ліги чемпіонів на посаді наставників партенопеї з'явився Кальцона. Він був відомий лише успішною роботою у збірній Словаччини, але дебютував фахівець непогано, не програвши кулес. А в березні вдалося обіграти Ювентус, показавши, що швидко вдається прогресувати.

Статистика особистих зустрічей

Неймовірно, але обидва минулі протистояння, 2020-го року в Лізі чемпіонів і 2022-го у Лізі Європи, перший поєдинок теж приносили нічию 1:1. Але поєдинок-відповідь обидва рази вигравав більше ніж клуб.

Прогноз

Букмекерські контори чекають, що історія продовжиться. Погодимося та поставимо на перемогу підопічних Хаві (коефіцієнт – 1,78).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
Які у кого думки щодо нічиї і, відповідно, овертайму, а можливо і пенальті?
Умник
За Хвичу
За Кварацхелию.
Наполи вперед!!!