Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 березня 2024, 13:00
2005
2

ЛНЗ – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Ковалівка для черкаського колективу «рідною» ще не стала

| Оновлено 12 березня 2024, 13:00
2005
2
ЛНЗ – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У вівторок, 12 березня, у с. Ковалівка на стадіоні «Колос» відбудеться матч двадцять першого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють черкаський ЛНЗ і дніпровський «Дніпро-1». Стартовий свисток рефері Олександра Афанасьєва з Харкова пролунає о 13:00 за київським часом.

ЛНЗ


Цей сезон української Прем'єр-ліги цікавий ще й тим, що всім трьом новачкам «елітного» дивізіону, незалежно від їхніх можливостей, удалось непогано освоїтися на якісно новому для себе рівні. Що стосується черкаського ЛНЗ, то в нього ще й ці самі можливості дозволяють робити ризиковані кроки на кшталт зміни головного тренера вже на старті сезону, і при цьому тільки додавати в якості. Хто зараз згадає, як грала команда під керівництвом Олександра Ковпака, без зайвих підказок?

Але при цьому становище «бузкових» у турнірній таблиці не дає можливості розслабитися. Неподалік від екватора їх оточують команди, які будь-якої миті можуть почати набирати обертів, і тоді доведеться поступитись позиціями. Але, поки що, ці самі оберти набирає винятково ЛНЗ, тому вже конкурентам на кшталт «Колоса» і «Чорноморця», а в перспективі і «Ворскли», необхідно турбуватися про власне становище.

Насправді, для команди Олега Дулуба саме зараз настає вирішальний момент сезону, адже під кінець кампанії в неї будуть матчі що не проти сильних команд, то проти прямих конкурентів, тож десь очками можна буде просто не розжитися. А зараз – досить перспективна ситуація з «Минаєм» і «Рухом» після «Дніпра-1», а також «Вересом» і «Олександрією» після київського «Динамо». Є де розгулятися, та й до суперників по майбутній грі накопичилось чимало запитань.

Дніпро-1


Юрій Максимов підібрав під час сезону фактично знекровлений колектив і зумів вдихнути в нього нове життя. Результати роботи тренера можна побачити в турнірній таблиці – ще у вересні СК міг плентатись десь біля зони вильоту, а зараз це мало не претендент на «золоті» медалі. Утім, це занадто оптимістичний прогноз для команди, у якої вже в перших турах після зимової паузи спостерігаються проблеми з довжиною лави запасних.

Трансферне вікно цьогоріч трохи подовжили, тож у «Дніпра-1» були можливості виправити ситуацію з ротацією і, хоча б одну проблему, але таки прибрати з плечей Максимова. Із неочевидних причин цього зробити так і не вдалось, тож уже три тури поспіль тренер дніпрян змушений робити по одній-дві якісні заміни в іграх, де його команда об'єктивно не витягує повний час протистояння.

Як підсумок, минулими вихідними «Дніпро-1» програв удома «Руху» (0:1), а до цього також на своєму полі не зумів обіграти «Минай» (1:1). Симптоматика очевидна, але курсу лікування команді ніхто своєчасно не прописав, тож уже найближчим часом доведеться стикатись із наслідками цього зволікання. А вони, вочевидь, будуть, бо навіть у матчах проти «Колоса» та «Зорі» після міжнародної паузи геть відсутнє розуміння, у якій формі перебуватиме СК. Залишається вірити тільки в чергове диво імені Максимова, от тільки тренер він справді класний, але чи чарівник?

Історія зустрічей


Футбольні шляхи ЛНЗ і «Дніпра-1» раніше перетиналися 2 рази в рамках Прем'єр-ліги і Кубка України. Спостерігається перевага за кількістю перемог з боку гостей – 1 успішна гра СК, за однієї нічиєї. Команди востаннє грали між собою у вересні минулого року, коли на ужгородському «Авангарді» голів ми так і не побачили (0:0).

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 36-річний Олександр Афанасьєв із Харкова, який на своєму рахунку має вже 3 матчі в рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Олексій Миронов і Денис Сердюк, а резервним арбітром відпрацює Дмитро Кубряк. На матчі буде присутня система VAR на чолі з Віктором Копієвським і Віктором Матяжем. У Афанасьєва є досвід проведення матчів за участю ЛНЗ – 1 нічия, тоді як із «Дніпром-1» він також перетинався один раз – 1 перемога.

Орієнтовні склади


ЛНЗ: Пеньков – Каплієнко, Саліху, Муравський, Насонов – Тілль, Рибалка, Бар – Г. Пасіч, Хобленко, Яшарі.

«Дніпро-1»: Волинець – Є. Пасіч, Сарапій, Адамюк, Мірошниченко – Бабенко, Рубчинський – Очеретько, Піхальонок, Гуцуляк – Філіппов.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що команди зіграють у малорезультативний футбол. Нашою ставкою буде позиція – ТМ 2.5.

12 березня, вівторок

ЛНЗ – «Дніпро-1»
с. Ковалівка. «Колос». 13:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал УПЛ ТБ
ЛНЗ – ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Афанасьєв (Харків)
Прогноз Sport.ua — 0:1
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді
Теніс | 03 травня 2024, 01:01 2
Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді

Аріна Соболенко у трьох сетах здолала Єлену Рибакіну на змаганнях WTA 1000 в Іспанії

Валерій БОНДАР: «Вже й до церкви ходжу – нічого не допомагає»
Футбол | 03 травня 2024, 21:19 7
Валерій БОНДАР: «Вже й до церкви ходжу – нічого не допомагає»

Захисник «Шахтаря» ніяк не може забити гол в офіційних матчах сезону

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ErichMariaШевченко
Ну  1:1, но ведь ничья.
ErichMariaШевченко
3:3