Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 11 березня 2024, 21:03
27771
23

Спортлікар розповів, чи зможе Циганков зіграти за збірну України у березні

Віктор травмувався у поєдинку 28-го туру Ла Ліги «Жирона» – «Осасуна»

| Оновлено 11 березня 2024, 21:03
27771
23
Спортлікар розповів, чи зможе Циганков зіграти за збірну України у березні
Getty Images/Global Images Ukraine

9 березня відбувся матч 28-го туру Ла Ліги між командами «Жирона» та «Осасуна». Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь жиронців.

Український півзахисник господарів Віктор Циганков вийшов на поле у стартовому складі, а на 13-й хвилині асистував на Порту.

На 64-й українця було замінено на Яна Коуту через травму коліна.

Колишній працівник медичного відділу ФК «Рух» Дмитро Бабелюк прокоментував травму Циганкова:

«Циганков ушкодив медіальну звʼязку коліна і, скоріш за все, пропустить матчі збірної 😫

Травмою для Віктора Циганкова закінчилася сьогоднішня гра Жирони.

Під час боротьби за мʼяч відбувся контакт з суперником, який призвів до вигину внутрішньої частини коліна. Гравець одразу відчув дискомфорт і чітко локалізував проблему.

Віктор намагався продовжити гру, але після бігу зі зміною напрямку попросив заміну. Біг зі зміною напрямку руху є типовим тестом на функцію медіальної звʼязки.

Після заміни лікарі поставили лід на ділянку медіальної звʼязки коліна. Щодо термінів, то навіть при мінімальному ушкодженні гравець потребує мінімум місяць на відновлення. Перша гра проти Боснії вже через 11 днів.

Останній такий кейс з ідентичною травмою трапився з Трентом, якого лікарі підпустили до ігор вже після трьох тижнів, що призвело до рецидиву та вильоту мінімум на 2 місяці. Є надія, що травма виявиться несерйозною, але дуже мало шансів, що гравець зможе допомогти збірній без шкоди для свого здоровʼя», – написав Бабелюк.

Збірна України з футболу проведе поєдинок проти Боснії і Герцеговини 21 березня у півфіналі плей-оф Євро-2024. Якщо «синьо-жовті» обіграють боснійців, то 26 березня зустрінуться із переможцями поєдинку Ізраїль – Ісландія.

Оцініть матеріал
(90)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kamon
А вот это очень плохо, потеря Цыганкова 
Віктор Коробка
Восени у нас була дуже класна команда і вихід на евро був дуже вирогідним. Але підходить час відбірних матчів - і від команди остається її бліда тінь. Ярмоленко, Степаненко, Циганков травмувалися. Маліновський, Мудрик, Яремчук майже не грають. Погіршилася форма у Миколенка, Довбика та інших. Зберегли тонус мабуть тільки Лунін, Трубін та Забарний, та й то двоє з них - воротарі, гратиме тільки один. Про представників УПЛ я промовчу, до весняний футбол в Україні - це щось особливе. Важко Реброву буде, ох як важко.
ViAn
Травма виглядала погано. Втрата одного з найкращих гравців Збірної, на фоні того, що і Ярмоленко досі не відновився, - суттєво зменшить наш атакуючий потенціал. Треба вірити, що Віктор відновиться.
vitaha33
Все йде до того, що ми просремо відбір. Зубков ніякий, інших варіантів немає. Довбик теж не в формі, Зінченко після травми. Малина не вражає. Степаненка не взяли. Це вже зовсім інша збірна
Iigor6583
Черговий праффесєр медецини. Подивився фото з пов'язкою у Циганкова, і виніс діагноз. Видно цей суб'єкт лікує по телефону, без мрт, рентгену,  з кишенею в халаті відтопириною. Хоче зайпанути, вискочка.
Alehandro
Ворожіння на фотках від колишнього працівника то таке. Давайте все ж діагнозу від лікарів Жирони/Збірної дочекаємось
Mr Voevudskiy
Что-то бред. Он же после помощи врачей обратно на поляну вернулся и атаку провёл.. Вангую ушиб и через недельку будет как огурчик 
Keen Vision
Лікар ставить діагнози через екран? Яка дурня 😂
ZANREGENT1993
На Трансфермаркет написано что минимум до 9 апреля. Скорее всего что где то так и будет
Pop
Нажаль Циганков скляний ,травма на травмі,це особистість його організму і ні який супер клуб його не придбає,дуже шкода але здається з такими розкладами збірна дійсно не вийде на евро.
ErichMariaШевченко
Главное что бы играли Судаков, Мудрик и Зубков.  И Караваев!
Лига конференций без динамо
Ёба_ая жирона она на х__u__й не кому не нужна и не интересна в Украине главное сборная и Вити надо выйти и помочь сборной , травма должна быть не серьёзной Витя выздоравливай