Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

07.03.2024 18:40 – FT 1 : 1
Час початку матчу було зсунуто з 18:00 на 18:40 через повітряну тривогу
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 березня 2024, 17:55
5874
124

Верес – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У Рівному команди вперше зустрінуться одна з одною цього сезону

| Оновлено 07 березня 2024, 17:55
5874
124
Верес – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо

У 20-му турі української Прем'єр-Ліги «Верес» на своєму полі прийматиме київське «Динамо». Незважаючи на те, що це вже поєдинок другого кола, для суперників майбутня гра - лише перше очне протистояння в сезоні 2023-2024 років. Справа в тому, що матч 5-го туру, який мав відбутися у Києві, перенесли на пізніший термін і поки що дата його проведення досі невідома.

Верес

Після поновлення чемпіонату підопічні Олега Шандрука провели два матчі і обидва програли. Спершу у себе вдома у Рівному за своїх вболівальників, яким вже дозволили вхід на стадіон, «Верес» зазнав поразки від «Колоса» 0:2, пропустивши два м'ячі наприкінці гри.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

А потім в попередньому турі у Полтаві рівненські футболісти поступилися місцевій «Ворсклі» 1:2. У цьому поєдинку гості відкрили рахунок перед перервою завдяки влучному удару Марка Мрвальєвича, але у другому таймі господарі двічі вразили ворота Богдана Когута та здобули вольову перемогу.

Таким чином, очковий багаж «Вереса» поки залишається незмінним – лише 12 очок тепер вже після 18 зіграних матчів і передостаннє 15 місце у турнірній таблиці. Що й казати, становище складне. Тому перед грою з навіть таким сильним суперником, як «Динамо», футболістам та тренерам рівненського клубу треба думати про те, як брати очки. Адже інакше, з кожним новим туром шанси на порятунок ставатимуть дедалі менше.

Динамо

На відміну від майбутніх суперників, кияни чудово розпочали другу половину сезону, набравши 6 очок у двох матчах. Обидва поєдинки динамівці провели на своєму рідному стадіоні і складалися вони по-різному. У грі з «Металістом-1925» підопічним Олександра Шовковського довелося відіграватись, причому засмутив їх тоді добре знайомий Денис Гармаш. Вже до перерви господарі поля зрівняли рахунок, а у другому таймі довели свою перевагу до 4:2.

Щодо поєдинку з «Чорноморцем», то єдиний гол на 38-й хвилині забив Володимир Шепелєв, який вдало зіграв при добиванні. «Динамо» й надалі володіло ігровою ініциативою, але до гольових моментів справа майже не доходила. Запам'ятався ще хіба удар Володимира Бражка у штангу.

Тим не менш, перемога є перемога, і динамівці продовжили свою виграшну серію до 6 поспіль. У турнірній таблиці зовсім близько вже тріо лідерів, тож очки втрачати очки у Рівному кияни явно не мають наміру.

З поганих новин для «Динамо» це відсутність у матчі з «Вересом» Володимира Бражка, який вже згадувався. У нього перебір жовтих карток і майбутній поєдинок він буде змушений пропустити.

Статистика матчів

В чемпіонатах України у Прем'єр-Лізі команди провели 14 матчів і 12 з них виграли динамівці. Одного разу було зафіксовано нічию, «Верес» здобув єдину перемогу. Різниця забитих та пропущених м'ячів 40-7. У сезоні 2022-2023 року обидва рази успіх був на боці «Динамо» 1:0 та 3:0.

Орієнтовні склади:

«Верес»: Когут, Шевченко, Жуліо Сезар, Кучеренко, Морозко, Кучеров, Банада, Дахновський, Шастал, Яго, Мрвальєвич.

«Динамо»: Бущан, Вівчаренко, Попов, Міхавко, Караваєв, Шепелєв, Андрієвський, Шапаренко, Волошин, Кабаєв, Ванат

Прогноз на протистояння:

Очки дуже потрібні обом командам, тому настрій футболістів буде найбойовішим. Але все ж таки вищий клас киян повинен позначитися і «Динамо», швидше за все, здобуде перемогу з рахунком 3:1.

7 березня, четвер

«Верес» – «Динамо»
Рівне. Стадіон «Авангард». 18:00
ТБ-трансляція на платформі УПЛ ТБ
ВЕРЕС - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 124
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Це ж треба кротам не спати з 5 ранку ,щоб так бажати перемоги Динамо 
FunnyCat_____
Забавно как бурбасовские боты типо ФедиОтсоса, в унисон поют с ботами кацапскими типо дмитрика торнадо, одно дело делают!
sania
ФСБшний пес з 11ай кью, що радіє загибелі наших хлопців на фронті, знову виліз. Його скавчання не може не радувати справжніх вболівальників.
FunnyCat_____
Удачи самому популярному и титулованному клубу Украины в матче с Вересом! и в борьбе с ФК Крыса!
ждем Ярмолу !
Умник
1. Поставят ли Михавка опорным
2. Будет ли в заявке Ярмола
3. Выйдет ли опять на замену Супряга.
Удачи Динамо. Очередной финал. Надеюсь на победу. 
serhiy
Найгниліший клуб?!! Більшість вболівальникіс України з тобою не погодяться !
Тобі нагадати все- тупий не дороблений вилупок дмитрик.
Зашквари с ферплей Луїса Адріано і теперішні, перекупка тренерів конкурентів,а потім позбавлення їх. Гидка і повокативна гра на полі Сируна і решта кротенят продовжують його стезю до тепер. Зашквари з допінгом. Тайсон в туалеті. Втікачі з клубу. Торгівля з рашкою футболістами-найбільше зрадників втікло в рашку з вашого клубу. Заяви-"спорт внє політіки" від офіційних осіб, братання на блок постах з сєпарами і москалями.Викрики "беркут" коли майдан розстрілювали за таких гнид як ви .Не вдівали футболки на підтримку українських воїнів .Невиконання гімну України рахітцьким, сміху-йочки кротенят під час хвилини мовчання.
Татарин ні пальцем не вдарив ,а здав бамбас з заводами ,людьми і землею ! 
Думаю  велика більшість адекватних Українців  вболівають за свої обласні,аматорські і премєрлігові команди но не за гнилий клуб Шахтар,який "перевзувся" на місці .
І бажано щоб молодь знала "видатну історію" Шахтаря !
PUMA
Iq11,выпей что то от поноса!!! 
sania
Хотів би звернутись до вболівальників Шахтаря! Ви можете не любити Динамо, можете його навіть ненавидіти. Але радіти тому, що загинули двоє фанів Динамо, захищаючи нашу країну, це вже за межею.Дмитро11ку Торнадо та Михайло Гордієнко, невже бажання заробітку, та сліпа ненависть зовсім забрали мізки? Майте повагу хоча б до себе, якщо її немає по відношенню до загинувших.Це просто огидно!
SportsMan
Динамо снова будет землероек опускать.
FunnyCat_____
интересно, сколько еще придурошных напишет про игру в Киеве, когда в анонсе указано место встречи?
каких то вообще отбитых уже набирают ботов, в донецкий офис, даже читать походу один на трех только умеет 
ZANREGENT1993
Ну если у Вереса не выигрывать то тогда не знаю.
sania
Ніхто не знає по скільки годин вони працюють? Вже сил немає від цього мокшанського смороду  
BAD👣BOY
Дімадолбойоб ніяк не вгамується. От придурок, це ж треба бути таким єбанутим на всю голову. Визвіть цьому шизойду лікаря або йобніть його головою об стіну
PUMA
Как обычно крысиная ботва тут помои льёт.Надеюсь, что примерно в 19:00 они начнут выть и по будкам прятаться 
PUMA
Ботва, FC Rat(DNR) играет завтра!
Злий Глобинець
Тут важко прогнозувати позитивний для нас результат. Верес слабкий... хоча... А раптом "зіграє" недооцінка суперника і рівненці відстоять нічию? Було б добре!
Взагалі я за сильне Динамо. Щоб, як у старі добрі часи, воно нав'язувало гостру і безкомпромісну боротьбу за чемпіонство. Але на першому місці, №1, звісно ж, має бути Шахтар!
Remark
Дырявый клон, погоняло ФК крыса -дырка для твоего крысиного клуба уже навечно закреплено. Сепарско-крысиный рассадник п ля дырявый , с такими же болелами.Вся правда в этом видео про ФК дырка-крыса 
https://youtu.be/Fw7W2hY-21Q?si=gUB-oexErKiXuBY-