Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
766
1

ОЛІЙНИК: «Вважаю, що чемпіонат України дуже рівний, за винятком 2-3 клубів»

Півзахисник ЛНЗ оцінив останні матчі черкаської команди

ОЛІЙНИК: «Вважаю, що чемпіонат України дуже рівний, за винятком 2-3 клубів»
УПЛ. Денис Олійник

Півзахисник ЛНЗ Денис Олійник оцінив останні матчі черкаської команди: проти «Кривбаса» (0:3) та житомирського «Полісся» (1:0).

– Денисе, яким був наступний день після перемоги? Чи отримала команда вихідний і як оцінило цей здобуток керівництво клубу? Ви ж обіграли далеко не рядового суперника.

– Авжеж, настрій у всіх дуже хороший. Перемагати – приємно. А коли перемагаєш у такій боротьбі, на останніх хвилинах, це додає ще більше позитивних емоцій. Дуже важлива для нас перемога у психологічному плані, особливо після поразки 0:3 від «Кривбасу». Належало правильно відреагувати, зробити висновки. На мою думку, ми добре підготувалися до «Полісся». Перший тайм був більш рівним, другий здебільшого контролювало «Полісся», хоча ми мали 2-3 хороші моменти.

Словом, задоволені усі – тренерський штаб, футболісти, керівники. Ми зробили крок вперед. У суботу пораділи, провели відновлювальне тренування. У неділю – вихідний. А далі починаємо готуватися до матчу з «Металістом 1925». Розслаблятися немає часу. У турнірній таблиці велика щільність. Реально посісти шосте місце, тому ЛНЗ дивиться вперед. Кожна наступна гра – найважливіша, наче фінал. Відіграємо проти «Металіста 1925», потім будемо думати щодо СК «Дніпро-1».

– Два матчі поспіль проти лідерів чемпіонату. Яка команда більш організована – «Кривбас» чи «Полісся»?

– Важко провести паралелі між «Кривбасом» і «Поліссям». Усе залежить від того, як команді дає грати суперник. Десь ми «Кривбасу» дали забагато простору, забагато вільного часу. Зате гравців «Полісся» більше накривали, пресингували, не дозволяли спокійно дихати – особливо у першому таймі. Тобто, існує багато різних нюансів. І «Полісся», і «Кривбас» – команди плюс-мінус одного рівня.

Я взагалі вважаю, що чемпіонат України – дуже рівний, за винятком хіба що 2-3 клубів. Хто краще мотивований, заряджений, виграє боротьбу і проявляє характер, більш впевнений у собі – той і перемагає. Кожна гра – непередбачувана. Бачите, навіть «Минай» з СК «Дніпро-1» грає внічию, обігрує «Металіст 1925». Кожна команда може перемогти кожну, тому готуватися потрібно дуже серйозно.

– Голу передувала груба помилка голкіпера Бойка. Свого часу ваші батьки виступали за «Буковину», а ви були одноклубниками у «Динамо» та «Дніпрі». Чи поспілкувалися з Деном після матчу?

– Ні, я не розмовляв з ним. Розумію, що вони програли і засмучені. А ми після гри раділи, бо перемогли. Це нормальна ситуація, це футбол, це життя. Футбол, як і життя, складається з помилок. Як ти їх аналізуєш і виходиш з цього, так ти і живеш. Завжди потрібно підводитись і йти далі. Денис багато чого досягнув, як футболіст, тому я впевнений, що він таку ситуацію пройде.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
UkrainianUPL
Согласен. Кроме Шахтера Кривбаса ну и мб Днепра остальные все равны