Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 05 березня 2024, 13:58
1316
4

Заява УАФ щодо складу від Мінспорту: «Список гравців – попередній»

Офіційний список буде оприлюднено протягом цього тижня

| Оновлено 05 березня 2024, 13:58
1316
4
Заява УАФ щодо складу від Мінспорту: «Список гравців – попередній»
УАФ

4 березня Міністерство молоді та спорту України оприлюднило склад делегації національної збірної на матч 1/2 фіналу плей-оф Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини, що, формально, і є заявкою «синьо-жовтих».

5 березня Українська асоціація футболу випустила офіційну заяву, пояснивши, що це попередній список.

«Список викликаних на плей-оф відбору чемпіонату Європи 2024 року футболістів збірної України було надано Українською асоціацією футболу на вимогу Міністерства молоді та спорту України 26 лютого для оформлення наказу про участь національної команди в березневих поєдинках.

Із Мінмолодьспорту було узгоджено, що список гравців – попередній і не є офіційним складом команди на зустріч із Боснією і Герцеговиною, яка відбудеться 21 березня в Зениці.

Таким чином, список гравців, оприлюднений напередодні вітчизняними медіа на основі документу, розміщеного на офіційному сайті міністерства молоді та спорту, не є фактичним складом збірної України, який готуватиметься до найближчих матчів.

Перелік футболістів, які візьмуть участь у березневому підготовчому зборі, буде оприлюднено впродовж цього тижня на офіційних ресурсах УАФ», – ідеться в заяві.

За результатами жеребкування збірна України у плей-оф Євро-2024 у гостях 21 березня зіграє проти Боснії і Герцеговини. Якщо команда Сергія Реброва виграє у боснійців, то у фіналі плей-оф 26 березня прийматиме на умовно домашній арені у Вроцлаві переможця пари Ізраїль – Ісландія.

Якщо команда Сергія Реброва пройде у фінальний раунд чемпіонату Європи, вона виступить у групі Е зі збірними Бельгії, Словаччини та Румунії.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

ЧС з хокею. Форвард збірної України став найкращим бомбардиром турніру
Хокей | 03 травня 2024, 22:08 3
ЧС з хокею. Форвард збірної України став найкращим бомбардиром турніру

Олександр Пересунько набрав 11 очок

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fant24
Все хотят руководить и публикуют фейковый никакого отношнния к игре состав чтобы первое побольше включить.в делегацию.дармоедов сидящих на шее у спортсменов и второе подтвердить что они работают без передышки и формируют документы хотя все понимают что цена этого доквмента 0.
mini.f
А как погнали волну, что это фейковый документ министерства! Оказывается все нормально, а почему так много народу в списке - так это всегда так делается, из этого списка и будет определен основной состав команды. Не будет министерство через каждый день делать новый приказ, пора уже знать некоторым об этом.