Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 березня 2024, 20:47
2489
4

Ман Сіті – Ман Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 3 березня о 17:30 за Києвом

| Оновлено 03 березня 2024, 20:47
2489
4
Ман Сіті – Ман Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Кевін де Брюйне

3 березня на «Етіхад» пройде матч 27-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» зіграє проти «Манчестер Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 17:30 за київським часом.

Манчестер Сіті

Команда провела чудовий минулий рік. Нарешті Гвардіола зміг виграти зі своїми підопічними Лігу чемпіонів, а зрештою закінчили з треблом сезон 2022/2023, після чого додали вже після канікул Суперкубок УЄФА та звання клубного чемпіона світу. Зараз Пеп явно не проти повторити результати у ключових турнірах – хоча були й невдачі у вигляді поразок Суперкубку Англії та Кубку Ліги. Натомість зараз англійці, вигравши 3:1 у Копенгагені у однойменного клубу, де-факто закрили питання про вихід до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. А у вівторок у рамках кубка з Лутоном влаштували розгром із пента-триком Ерлінга. Ну, а найзатятіша гонка йде в АПЛ – знову проти Ліверпуля та Арсенала. Між ними Холанд і компанія розміщуються, і вкрай небажано уникнути втрати очок.

Манчестер Юнайтед

Клуб також був успішний минулого сезону - тут і трофей, у вигляді Кубка Ліги, і підйом на третє місце в АПЛ. Але зараз до тен Хага та його підопічних дедалі більше запитань. Вони ще 2023-го року закінчили боротьбу в Лізі чемпіонів (закінчили 4-ми у групі, під Галатасараєм та Копенгагеном) та Кубку Ліги (0:3 вдома з Ньюкаслом). У рамках кубка були дуже прості суперники спочатку, а в останній день зими була поїздка до Ноттінгем Форест. Там лише за рахунок голу Каземіро на 89 хвилині перемогли. Ну, а в АПЛ після слабкого старту, здавалося, червоні дияволи набрали обертів, виграли чотири рази поспіль. Але минулої суботи на Олд Траффорд приїхав Фулхем – і обіграв господарів 2:1.

Статистика особистих зустрічей

Це манкуніанське дербі, але МЮ виграв лише 1 поєдинок із 6 останніх. Але всі інші матчі залишилися за містянами, у тому числі обидва крайні протистояння.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари, звичайно, Сіті. Але дуже низько котирується МЮ - напевно, безпечніше виставити варіант з тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,95).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Сіті зараз на ходу виграють мінімально
Fant24
4 0 .Манюнайтед никакой .чудом проиграл фулхэму 1 2 .должно быть 1 6
ErichMariaШевченко
5:1