Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 лютого 2024, 12:58
581
5

Віталій СТЕПАНОВСЬКИЙ: «Нам треба зробити висновки»

Наставник збірної України з баскетболу – про поразку від Португалії

| Оновлено 26 лютого 2024, 12:58
581
5
Віталій СТЕПАНОВСЬКИЙ: «Нам треба зробити висновки»
ФБУ. Віталій Степановський

Головний тренер збірної України Віталій Степановський прокоментував поразку від Португалії (77:79) у рамках відбору на чемпіонат Європи-2025.

«Почали дуже м’яко і жахливо грали в захисті. 47 очок Португалія набрала в першій половині. Вони забирали майже всі підбирання в нападі. Ми робили дурні втрати, не могли підібрати в нападі. П'ять втрат в першій чверті дали супернику впевненість, вони забивали шалені кидки. В другій половині повернулися, була напружена гра. В кінцівці не найкращим чином використовували фоли. Ми дали Португалії забити три триочкових на останніх секундах володіння. Це дуже важко. В останній атаці не виконали те, що готували в тайм-ауті. Зробили втрату. Важка поразка для нас.

Вітаю Португалію. Нам треба зробити висновки і зіграти краще в наступному «вікні». Дякуємо вболівальникам, які прийшли нас підтримати. Не змогли перемогти. Важка гра. Дуже багато легких очок пропустили в першій половині. Змінили захист в другій половині. Це принесло плоди. Були близькі до перемоги. В кінці зіграли дуже безглуздо. Не змогли використати фоли, зробити те, про що домовилися. Будемо робити висновки і рухатися далі».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
suforza1921
Кого ти набрало, чудо? Хоч сказати, що Шундель, Крутоус, Зотов, Ковляр і ті, що навіть не виходили на паркет, кращі за Тимфофеєнка, Закурдаєва, Агафонова, Геруна, Санона? Плюс своїм психопатством довів хлопців до стану, що в них руки трусяться при передачах і підборах, як у Пустового! Вали нафік зі збірної.
suforza1921
Висновок один - відставка! Програти Португалії - це навіть не поразка від Ісландії. Це дно. І воно пробите!
Андрій Заліщук
вали зі збірної, лисе чмо!
Dfuu
Ми вже зробили. Йди зі збірної.
himars_2023
Лисий псих, програв цю кваліфікацію ще тоді коли оголосив список кандидатів у збірну...Санон після  оголошення складу збірної в одній грі в ЛЕБЛ відразу заробив 27 балів і усі вони були "трьохочкові" 9 з 12 кидків реалізував(!!!!!!!) А цей  психопат навіть після усіх кадрових втрат не захотів Юсуфа дозаявити до складу.....Вали зі збірної , лисий череп!!!!