Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1962
0

Новачок Шахтаря Марлон Гомес розповів, чому перебрався до команди

Гравець відзначив кількість бразильців у команді

Новачок Шахтаря Марлон Гомес розповів, чому перебрався до команди
ФК Шахтар. Марлон Гомес

Хавбек «Шахтаря» Марлон Гомес підписав контракт з клубом у січні, проте лише зараз приєднався до команди. Гравець відновився після травми і незабаром може бути готовим допомогти новій команді.

«Дуже зрадів, коли дізнався, що клуб такої величини, як «Шахтар», цікавиться мною. Одразу розповів про це родині. А те, що переконало мене прийти сюди, – це проєкт. Ухвалити таке рішення мені допомогла також наявність у складі бразильців, але головне – це той великий проєкт, що будує «Шахтар». Слідкував за історіями інших бразильців, які були тут, серед яких – Веллінгтон Нем, Алекс Тейшейра. Я радий бути тут і почати писати свою історію в «Шахтарі».

«Я дуже засмутився, коли дізнався про травму. Під час відпустки я стежив за собою, бо знав, що буду потрібний у збірній Бразилії: підійшов до матчів у чудовій формі, у мене не було жодних м’язових проблем, але, на жаль, зазнав ушкодження кістки. Я засмутився, але сім’я допомогла мені заспокоїтися».

«Я добре почуваюся, з кожним днем усе більше відновлююся, продовжую процедури. Зараз я вже у розташуванні «Шахтаря», щоб якнайшвидше повернутися та допомогти команді на полі», – сказав Гомес.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.