Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 07 лютого 2024, 14:59
1237
0

КОЛЛІНС – про завершення кар'єри: «Відчуваю, що готова до наступного кроку»

Американська тенісистка готова до чогось нового в житті

| Оновлено 07 лютого 2024, 14:59
1237
0
КОЛЛІНС – про завершення кар'єри: «Відчуваю, що готова до наступного кроку»
Getty Images/Global Images Ukraine. Даніель Коллінс

Американська тенісистка Даніель Коллінс розповіла про своє рішення піти з професійного тенісу наприкінці цього сезону, висловивши бажання повернутися до «нормального життя» подалі від постійних подорожей і уваги громадськості.

30-річна Коллінс, колишня сьома ракетка світу і фіналістка Відкритого чемпіонату Австралії 2022, минулого місяця оголосила, що 2024 рік стане для неї останнім сезоном у турі.

«На початку цього року під час свят я вирішила, що це буде мій останній сезон. Я дуже рада і з нетерпінням чекаю цього. Порівняно з іншими гравцями я не так давно в турі. Тому що я навчалася в коледжі, тож я почала виступати в турі тільки в 22 роки. У деяких випадках здається, що це було тільки вчора, коли я почала грати, а в інших – що я тут уже цілу вічність.

Я, звісно, люблю свою роботу, і це були великі гірки веселих емоцій. Але бувають і не такі веселі моменти. Але, як і в будь-якій іншій роботі, це буває.

На даний момент я відчуваю, що готова до наступного розділу, і я дуже рада цьому. Мені потрібно було визначити дату закінчення кар'єри, і це дасть моїй сім'ї та друзям можливість підтримати мене на кількох останніх турнірах. Думаю, це буде чудово», – сказала Коллінс.

За словами Даніель, проблеми зі здоров'ям не вплинули на її рішення піти з тенісу

«Незважаючи на те, що раніше у мене було багато викликів, це найкраще, що було зі мною. Нарешті я змогла впоратися з усім, змогла піклуватися про своє тіло, вести справи за графіком і всі ці кумедні речі. Я відчуваю, що перебуваю на тому етапі життя, коли я готова до чогось нового.

Повернення? Ніколи не говори ніколи. Я, звичайно, люблю теніс і насолоджуюся тим, що він дає мені в житті, тож я ніколи не скажу «ніколи». Але зараз мені важко уявити собі це. Думаю, я зосереджена на тому, щоб подолати останню перешкоду», – додала американка.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.