Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1829
4

Еден АЗАР: «У футбольному плані Роналду не кращий за мене»

Смілива заява від бельгійського вінгера

Еден АЗАР: «У футбольному плані Роналду не кращий за мене»
Getty Images/Global Images Ukraine. Еден Азар

Зірковий бельгієць Еден Азар, який завершив кар’єру в жовтні минулого року, вважає, що лише один гравець у світі був сильнішим за нього індивідуально:

«Індивідуально, напевно, тільки Мессі сильніший за мене. Я насолоджувався його грою в «Барселоні», менше – наприкінці кар'єри, але він найкращий в історії. У нього неможливо відібрати м'яч. Кріштіану – більш великий гравець, ніж я, але у футбольному плані, якщо бути чесним, він не кращий. Ще Неймар, може.

У «Реалі» були зібрані найкращі. У тому числі і за досягненнями за кар'єру. Бензема, Модрич, Кроос. Вони – уособлення футболу.

Чи хотів я досягти більшого? Ні. Я ніколи не турбувався про статистику. 300 голів, 200...? Я робив те, що мав: приносив і отримував задоволення».

Олег Дідух Джерело: L'Equipe
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Схоже, що Азар забухав.
PUMA
Азарка,бургеров переел.А если серьезно то какое право он имеет такое говорить?Его брали как раз на замену Роналду в плане звёздности,да и разницу на поле он должен был делать!!!А что в итоге получилось
Saar
Шо ти мелеш!!!!?
samird
Свою силу та велич треба доводити на футбольному полі, а не в інсті. Результативністю та важливістю для команди. Кріштіану у всіх своїх командах яскраво виділявся. Не всі команди вдавалося витягнути на вершину, але сам Роналду всюди феєрив - достатньо подивитись на результативність. Він - феномен. Як і Мессі. Азар непересічний гравець, але до Роналду йому, як до зірок.