Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 04 лютого 2024, 23:41
5339
7

Реал Мадрид – Атлетіко Мадрід. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 4 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 04 лютого 2024, 23:41
5339
7
Реал Мадрид – Атлетіко Мадрід. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

4 лютого на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 23-го туру Прімери Іспанії, в якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться з «Атлетіко». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Реал Мадрид

Команда минулого сезону фактично провалилася. Так, призів Анчелотті зібрав чимало на чолі з Копа дель Рей, але головні турніри закінчилися невдачами. У нинішній темпораді поки що була лише одна серйозна осічка, якраз із матрацниками, яким програли в екстра-таймі кубкового поєдинку. Але при цьому галактикос очікувано впевнено закінчили груповий етап Ліги чемпіонів і готуються до швидкого старту в плей-оф - з РБ Лейпциг саме іспанці будуть фаворитами. У Прімері теж не все вдається, Жирона наполегливо намагається не відпустити гранда у відрив. Але Барселона з матрацниками вже відстали. З Хетафе теж впоралися - добре, Хоселу забив у кожному з таймів.

Атлетіко

Клуб поки що проводить досить непоганий сезон, хоча висновки робити зарано. Осібно стоїть кубок, де вдалося вибити Реал, а потім не без проблем, за рахунок єдиного голу, вибили і Севілью - це принесло перший півфінал за 7 років. І саме Чоло-Тім вважається фаворитом Копи дель Рей. Також буде боротьба у плей-оф Ліги чемпіонів – туди вийшли з першого місця, після 4-го у групі у квартеті. При цьому, щоправда, програли, у додатковий час, тим самим вершковим у Суперкубку країни. І, головне, у Прімері через гарну форму Атлетіка та Жирони під питанням фініш у квартеті лідерів. Втім, баски не вражають, а перемагати виходить. З Райо Вальєкано Депай оформив 2:1 на 90-й хвилині.

Статистика особистих зустрічей

Це вже третій поєдинок за останній місяць. Обидва попередні в основний час закінчувалися результативними нічиїми, після чого сторони по черзі дотискали противників. Та й загалом останні роки показували практично рівний баланс.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом цієї пари вершкових, що грають на своєму полі. Але точно дербі буде не нудним, тут чекаємо тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,75).

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aries2005
Якось хотілося б програшу Реала. Ну чому сьогодні не Кепка в воротях?
February 30
Сегодня очередь Реала выигрывать.   Но можно и ничейку раскатать. А уже при очной ставке поставить Жирону в угол.
Remark
Я як вболівальник Реала сьогодні вперше в житті буду вболівати проти них. При чому Атлетико, МЮ, Юве - я просто ненавиджу! 
Pavel_i_CO
Завжди в мадридських дербі вболівав за Реал, але не сьогодні.