Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 сiчня 2024, 01:36
2626
4

Ноттінгем Форест – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 30 січня о 21:30 за Києвом

| Оновлено 31 сiчня 2024, 01:36
2626
4
Ноттінгем Форест – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

30 січня на «Сіті Граунд» пройде матч 22-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ноттінгем Форест» зустрінеться з «Арсеналом». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Ноттінгем Форест

Команда після дуже довгої паузи пробилася з Чемпіоншипу у 2022-му році. Вийшло виграти непростий плей-оф, незважаючи на те, що фаворитами були суперники. Вже в АПЛ було набрано достатньо очок, щоб уникнути падіння назад. А у новому сезоні очки набиралися досить бадьоро, принаймні лісники трималися над зоною вильоту. Все це пов'язували з роботою Стіва Купера, але керівництво здавалося не дуже вдячним і на тлі невдалої серії звільнило валлійця – перед Різдвом! Втім, це дало ефект, і з новим наставником, і за Нуну Ешпіріту Санту вдалося обіграти Ньюкасл і Манчестер Юнайтед. Втім, Блекпул у кубку пройшли лише за рахунок голу у переграванні на 110-й хвилині. А Брентфорду поступилися, і бурчання, що Тоуні пробив вирішальний штрафний удар не з тієї точки, вже нічого не змінить. Потім ще й Брістоль Сіті не забили – тепер буде перегравання.

Арсенал

Клуб провів досить суперечливе перше коло. З одного боку, вдало повернулися до Ліги чемпіонів, вигравши перше місце у своїй групі, а до цього перемогли у Суперкубку Англії. При цьому обидва кубкові турніри каноніри покинули. Особливо образливою була поразка Ліверпулю, за величезної переваги на полі. Тоді ж був невдалий відрізок в АПЛ з поразками Вест Хему і Фулхему, що коштувало падіння з першого місця в таблиці на четверте. Більше того, Тоттенхем порівнявся за очками! Втім, потім вдалося зібратися і розгромити Кристал Пелас 5:0.

Статистика особистих зустрічей

Останні 2 роки, 2022-2023, клуби чітко чергували домашні перемоги один над одним.

Прогноз

Букмекерські контори скептичні щодо господарів поля. Погодимося з їхньою оцінкою та поставимо на гостей з Лондона при форі 1 гол (коефіцієнт – 1,64).

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
АПЛ вернулась! Не прошло и месяца))
Swed
20 мая 2023  счёт был 1:0.
ulefka
Скучний матч буде!Дуже скучний!
🔱Avtoigor🔱
Ноттінгем може нав'язати свій футбол, для Арсенала цей матч буде не легким. Буде заруба 100% і багато голів.