Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
5398
4

ФОТО. Дружина зірки Ман Сіті вагітна. На нього повісили і дитину коханки

Особисте життя Кайла Вокера не перестає дивувати

ФОТО. Дружина зірки Ман Сіті вагітна. На нього повісили і дитину коханки
The Sun. Енні Кілнер і Кайл Вокер

Останнім часом однією з найголовніших тем обговорення стало особисте життя 33-річного англійського правого захисника «Манчестер Сіті» Кайла Вокера.

Нещодавно стало відомо про те, що футболіст розлучився зі своєю дружиною Енні Кілнер після двох років шлюбу через постійні зради з боку Кайла. Вокер протягом 5 місяців не з'являється в особняку за 4.5 мільйона доларів, в якому він жив разом з Енні. У пари 3 спільні дитини.

За дружиною футболіста залишила і його коханка, модель і блогерка Лорін Гудман. Цікаво, що сталося це лише через кілька днів після того, як з'ясувалося, що Вокер є батьком другої її дитини. Лорін самостійно розповіла усе Енні у великому інтерв'ю The Sun.

Однак і на цьому подробиці про Вокера поза полем не закінчилися. The Sun опублікував матеріал, у якому заявляє, що Кілнер – на шостому місяці вагітності. Для Енні і Кайла це буде четверта спільна дитина, а для Вокера – шоста.

15 січня Енні та Кайл вперше були сфотографовані разом після розлучення. Вокер і його 12-річний син Роман вирушали до Лондона з Престбері на церемонію нагородження ФІФА.

Кілнер вже не носить обручку, а її коротка куртка була явно піднята біля живота.

Джерело підтвердило The Sun: «Енні на шостому місяці вагітності четвертою дитиною. Це має бути час великої радості та хвилювання. Натомість вона важко переживає наслідки його останнього сексуального скандалу.

З зрозумілих причин вона тендітна, але робить все, щоб захистити своїх дітей та підготуватися до народження четвертого. Кайл намагається налагодити відносини, щоб обмежити збитки, яких вони зазнали. Вже надто пізно, але він намагається».

Джерело повідомило, що Енні розповіла про вагітність лише деяким друзям та родичам і відчайдушно намагалася зберегти це в таємниці.

«Вона була у розпачі після того, як у вихідні з'явилися чутки. Кожна жінка має право повідомити своє народження самостійно, а не щоб це зробив хтось інший. Її глибоко зачепило сказане, особливо тоді, коли її життя дуже нестабільне».

Джерело спростувало твердження, що Кайла вигнали п'ять місяців тому з їхнього особняка, і сказало, що йому наказали піти з дому тільки після того, як Лорін розповіла Енні правду.

Джерела повідомили, що шлюб Кайла та Енні був під загрозою протягом декількох місяців після того, як Лорін народила другу дитину від Кайла, і що останній скандал став «останньою краплею».

Енні подумує про розлучення і найняла адвоката Колін Руні з Wagatha Christie Пола Ланта та гуру зі зв'язків із громадськістю Рейчел Монк.

ФОТО. Дружина зірки Ман Сіті вагітна. На нього повісили і дитину коханки

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALEX jones
Вот же Кайл   дає забиває мячі  і дружині и любовниці вот же майстер😅🤣😂
locator-x
Коли затрахав усіх
pol-55
Якщо і 4 та дитина буде блондином Кайлу потрібно чухати затилок.