Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 12 сiчня 2024, 18:29
10755
1

Зірка Манчестер Сіті розлучився з дружиною після двох років шлюбу

У пари підростають троє спільних дітей

| Оновлено 12 сiчня 2024, 18:29
10755
1
Зірка Манчестер Сіті розлучився з дружиною після двох років шлюбу
Instagram. Кайл Вокер із дружиною Енні Кілнер

Дружина захисника «Манчестер Сіті» та збірної Англії Кайла Вокера, Енні Кілнер, повідомила про те, що вони з футболістом уже не разом.

Вперше зустрівшись у рідному Шеффілді, коли Кайлу було 17 років, а Енні – 15, пара одружилася в 2021-му після 12 років стосунків. Щоправда, зараз їхні шляхи розійшлися, і причиною стала низка скандалів, у які потрапляв Вокер разом з іншими жінками.

«Я публікую це у відповідь на зростаючі нещодавні запити журналістів про мій шлюб із Кайлом та в спробі захистити свою сім'ю від пильної уваги засобів масової інформації. На жаль, після багатьох років шлюбу та трьох чудових дітей я вирішила, що нам із Кайлом варто розійтися на певний час. Я не хочу далі коментувати цю позицію. А зараз я прошу, щоб у цей скрутний час поважалося моє приватне життя та наших трьох маленьких дітей», – написала Кілнер на своїй сторінці в Instagram.

Зазначимо, що жінка вже розлучалася з Вокером у 2019 році після того, як зірка британського телешоу Лора Браун заявила, що забавлялася з гравцем збірної Англії в його автомобілі Bentley. Захисник «МанСіті» врешті-решт знову заслужив на довіру Кілнер, але в лютому минулого року модель та блогерша Лорін Гудман заявила, що виношує дитину від Кайла.

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Коли в тебе троє дітей і гарна дружина , що тобі ще потрібно скотиняка