Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
8794
10

На полі – топ, в житті? Коханка зірки Ман Сіті розповіла про роман дружині

Любовний трикутник Кайла Вокера тепер повністю розкритий

На полі – топ, в житті? Коханка зірки Ман Сіті розповіла про роман дружині
Twitter. Лорен Гудман, Енні Кілнер та Кайл Вокер

В Англії набирає обертів скандал навколо 33-річного захисника «Манчестер Сіті» та англійської збірної Кайла Вокера.

Нещодавно стало відомо про те, що футболіст розлучився зі своєю дружиною Енні Кілнер після двох років шлюбу через постійні зради з боку Кайла. Вокер протягом 5 місяців не з'являється в особняку за 4.5 мільйона доларів, в якому він жив разом з Енні. У пари 3 спільні дитини.

Але на цьому пригоди Кайла не скінчилися. За дружиною футболіста залишила і його коханка, модель і блогерка Лорін Гудман. Цікаво, що сталося це лише через кілька днів після того, як з'ясувалося, що Вокер є батьком другої її дитини.

У підсумку, популярне видання The Sun взяло інтерв'ю у Гудман, щоб вона пролила світло на всю ситуацію.

Лорін сказала, що після стількох помилок вона знала, що повинна вчинити правильно і розкрити правду Енні, щоб вони могли «прожити своє життя, як дорослі».

Стримуючи сльози, 32-річна жінка сказала:

«Я продовжувала говорити Кайлу: «Ти повинен сказати їй». Ти повинен сказати Енні, що ти є батьком нашої доньки і у нас є стосунки зі своїми дітьми.

Нам потрібно розпочати 2024 рік відкрито. Якщо кожен знає, де він знаходиться, він зможе зробити свій дорослий вибір у житті. Я не хотіла ще більше завдавати Енні душевного болю або бути стервою, але мені довелося їй сказати, тому що Кайл був занадто слабкий, щоб зробити це.

Навколо нашої доньки йшли слухання, довкола носилася вся документація, проводилися юридичні засідання, і Енні треба було знати правду, перш ніж щось стане надбанням громадськості. Кайл був щасливий приховувати правду, бо мав дві сім'ї, і він боявся того, що станеться, коли Енні дізнається, але я продовжувала говорити йому: «Наша донька не може бути секретом, вона є людиною.

The Sun. Лорен Гудман
The Sun. Лорен Гудман

Я не хотіла, щоб вони розлучалися чи завдали шкоди, але заради всіх нас це мало бути відкрито. Коли я розповіла про це Енні, вона була холоднокровною і спокійною.

23 грудня ситуація досягла апогею. Ми з Кайлом були на юридичній зустрічі раніше того ж місяця, і я знала, що він брехав мені — і брехав їй. Коли з нею було добре, то зі мною було погано, а коли з нею було погано, то зі мною було добре. Він нас розіграв, мав два життя.

Того вечора він сказав, що хоче зв'язатися зі мною по FaceTime на Різдво, але я сказала: «Ні, справу зроблено, це надто неправильно». Мені потрібно було, щоб він припинив мене газлайтити, і я заблокувала його.

Наступного дня після Boxing Day я попросила когось написати Енні, тому що я знала, що він поїхав грати, тому я можу поговорити з нею і сказати їй правду наодинці, що Кайл був батьком моєї доньки.

Вона сказала мені: «У мене було передчуття, і я говорила своїм друзям, що вона його дочка». Їй сказали, що вона божевільна.

Кайл багато разів заперечував, що вона його донька. Не думаю, що Енні хотіла вірити, що це правда і це зрозуміло. Вона продовжувала просити докази, тому я показала їй тест ДНК, але навіть тоді вона сумнівалася, що це правда, доки я не вказала ім'я моєї доньки в документах.

Ми з Енні пізніше зателефонували по FaceTime, і моя дочка була там. Вона ставила різні питання. Я сказала: «Я не хочу завдавати тобі болю», але вона наполягла на тому, щоб подивитися фотографії та дізнатися подробиці.

Я показала їй кадр, на якому Кайл та Кайро разом грають у футбол. Я знаю, що він має фотографії наших дітей, коли вже був у «Манчестер Сіті», я теж зустрічала його багато разів з того часу, як народився Кайро. Він зустрів свою доньку.

Я сказала Енні: «Я не збираюся нічого робити. Я просто не хочу, щоб моя донька була секретом». Вона намагалася зібрати все докупи. Вона сказала, що Кайл поїде додому вночі, тому не могла зрозуміти, наскільки він на таке здатний. Але я завжди їздила до Манчестера, щоб він побачив Кайро, десь недалеко від тренування, оскільки у нього не так багато вихідних.

У нас начебто все було добре якийсь час, але він намагався мене контролювати, тож я завжди робила так, як він казав. Він багато спілкувався по FaceTime. Коли він був на чемпіонаті світу або у складі збірної Англії, він постійно писав: Ти вільна, ти вільна?

Згодом я зрозуміла, що ми таємна сім'я. І це те, чого він хотів. Я не була секретом для його товаришів зі збірної Англії – вони спілкувалися зі мною, коли він зв'язувався зі мною по FaceTime.

В одному дзвінку він пообіцяв привезти Кайро футбольний м'яч із чемпіонату світу. І він це зробив, один із справжніх м'ячів. Синю форму «Манчестер Сіті», яку Кайро носить з написом «Татусь» на спині, теж купив Кайл.

The Sun. Енні Кілнер

Щодо Енні, то я вибачилася і вибачилася, але я також сказала: «Очевидно, між нами була ворожнеча». Я сказала їй, що не хочу вести цю розмову, але я маю робити це і розповідати їй сама. Я сказала, що він мав це зробити спочатку, а не я.

Я сказала Енні, що зберігатиму це в таємниці, але тепер це неможливо після того, що вони зробили [публічно оприлюднили розлучення], тому я повинна висловитися.

Кайл не думає про своїх дітей, він думає про себе. Я не звинувачую себе у розпаді їхнього шлюбу — інші жінки зверталися до мене і казали, що теж були з Кайлом.

Так, мені ніколи не потрібно було спати з одруженим чоловіком і мати з ним стосунки — але він і мені брехав. Коли в пресі говорилося, що він одружився, він відповів, що це не так, і сказав мені: «Все не так, як здається, повір мені». Він переконав мене створити хибне почуття безпеки. Він представив мені зовсім іншу картину свого життя, далеку від істини».

Все, що я можу зробити, це бути гарною мамою. Я завжди хотіла, щоб у житті Кайро був батько. Яка мати не почала б цього хотіти? І я хочу того ж таки для своєї доньки. Я хотіла, щоб між мною, ним та Енні все було відкрито та чесно – тепер це так.

Він завжди казав мені, що хоче стосунків зі всіма своїми дітьми, але тепер я не знаю, що було брехнею, а що правдою», – сказала Лорін.

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?
Футбол | 29 квітня 2024, 19:30 18
Іспанські клуби можуть виключити з єврокубків. Що трапилося?

Збірна Іспанії опинилася на межі дискваліфікації з Євро-2024 та ОІ-2024

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Galex
Для кого ці шмарклі?    Дівчат тут майже немає.
pol-55
Ці дві,ще 10ток намалюється,роздінуть Кайла до трусів.
ALEX jones
Диньки непогані у обох🤤🥵🥶😛
ALEX jones
Жаль його розкрили треба було краще шифроватись  сам виноват😅
ALEX jones
Во же дає кайл обоих  обрюхатив красень взагалі😅
Український Крим
Дві пілотки захотіли заможного ногомячиста  
Диванний Експерт
Я так і знав. Обісцяти і на мороз.
zeka23
"Санта Барбара" отдыхает, или "Богатые тоже плачут-2". Скоро в кинотеатрах...
KIEWADIM
Коли я з жінкою посваримось, то я також можу загазлайтити її  в кімнаті))