Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 сiчня 2024, 23:32
469
0

ЛЮБЕНОВИЧ: «Упевнений, сформуємо команду, яку я б хотів бачити навесні»

Наставник «Миная» – про старт підготовки до весняної частини сезону

| Оновлено 13 сiчня 2024, 23:32
469
0
ЛЮБЕНОВИЧ: «Упевнений, сформуємо команду, яку я б хотів бачити навесні»
ФК Минай. Желько Любенович

Аутсайдер УПЛ під керівництвом Желько Любеновича в Ужгороді розпочав підготовку до весняної частини чемпіонату. Наставник «Минаю», розповів про плани ужгородців.

«Хлопці зібрались, багато футболістів покинули команду поточної зими, зараз на зборах маємо велику кількість потенційних новачків. Хлопці у гарному настрої, прагнуть проявити себе, підписати контракт з «Минаєм».

Розпочали тренування на «Авангарді». Зимові збори цього року усі проведемо на Закарпатті. Хлопці, які мають контракти, усі повернулись у розташування в гарному настрої, зарядженні. Все у нас буде добре.

У команди наразі заплановано декілька спарингів. 14-го зіграємо з представником Закарпатської області. На гру вийдуть ті, хто наразі ще не має контрактів з нашим клубом. Перший, так би мовити, «офіційний» спаринг у нас буде з «Рухом» 19-го числа у Львові. 27 січня «Рух» приїде до нас на контрольний матч. Інших суперників поки називати не буду.

Скажу, що повноцінної відпустки у нас не вийшло, тому що було багато роботи з пошуку нових гравців. Деяких запрошених на перегляд футболістів я знав до цього, бачив їх матчі, ще частину запросили згідно з їхніх показників на wyscout. Обирали тих, хто підходить саме під моє бачення футболу. Не важливі їхні попередні здобутки, вік. Важливо, щоб футболісти могли зрозуміти мої вимоги та грати у той футбол, який я будую.

Ми вже підписали Кирила Прокопчука – офіційно оголосили про це. На мою думку, це підсилення для «Минаю». Він молодий та перспективний футболіст. Ось таких ми й шукаємо і вони у нас будуть. Упевнений, ми сформуємо команду, яку я б хотів бачити навесні», – сказав Любенович.

Нагадаємо, що «Минай» замикає турнірну таблицю, набравши лише 6 очок у 15-ти поєдинках. Наразі це єдиний колектив без перемог в чемпіонаті.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.