Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 08 сiчня 2024, 18:38
4655
0

Ребров розповів, чи зможе Боснія і Герцеговина створити проблеми Україні

Наставник «синьо-жовтих» налаштовує гравців збірної на клубні матчі

| Оновлено 08 сiчня 2024, 18:38
4655
0
Ребров розповів, чи зможе Боснія і Герцеговина створити проблеми Україні
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Ребров

Збірна України в плей-оф Євро-2024 у гостях 21 березня зіграє проти Боснії та Герцеговини. Якщо команда Сергія Реброва виграє у боснійців, то у фіналі плей-оф 26 березня прийматиме на умовно домашній арені переможця пари Ізраїль – Ісландія.

Якщо команда Сергія Реброва пройде у фінальний раунд, то вона виступить у групі Е разом із Бельгією, Словаччиною та Румунією.

Ребров оцінив шанс того, чи зможе БіГ створити проблеми Україні та заявив, що зараз налаштовує гравців збірної на клубні матчі:

– Навесні наша збірна спробує пробитися на Євро-2024 через плей-оф Ліги націй. 3 місяці до матчу з Боснією - це той відрізок, коли можна вже прикинути теоретичні шанси на успіх?

– Я сподіваюсь, що до того часу всі футболісти підійдуть без травм. Зараз дивимося багато відеоматеріалів з помічниками, переглядаємо гравців. Я з Вісенте в січні збираюся поїхати до Туреччини, щоб подивитися на збірників та майбутніх кандидатів. Деякі команди готуватимуться в Україні – ми й там побуваємо.

Для мене дуже важливо рухатися від матчу до матчу. Не потрібно зараз забігати наперед і думати про те, що буде через кілька місяців. Зараз я налаштовую гравців таким чином, щоб вони концентрувалися на своїх клубах та через ігри готувалися до зустрічі з Боснією. Якщо ти хочеш перемагати, то повинен думати про свою гру, поважаючи опонента.

– Сьогоднішня Боснія здатна створити нам проблеми, враховуючи те, що найкращі часи Джеко та П'янича вже позаду?

– Вони змінили тренера. В останніх матчах цей тренер на кожній позиції використовував багато гравців, тому важко назвати їхній оптимальний склад.

Я вважаю, що П'янич та Джеко – дуже важливі гравці для боснійців. Досить хорошого рівня молодь. Коли настане час, дуже важливо, щоб гравці мали достатньо практики перед відповідальними матчами.

– Зараз наша збірна більше представлена гравцями, які виступають в зарубіжних командах. Ви задоволені тією кількістю практики, яку отримують наші хлопці за кордоном?

– Це стосується всіх гравців, які грають за кордоном. Я дуже радий, що зараз мають постійну практику Довбик, Зінченко, Миколенко, Циганков. Більше часу почали отримувати Мудрик у Челсі та Маліновський у Дженоа. Ми задоволені на моменті, але ще раз нагадую, повторюся – матч із Боснією 21 березня. Невідомо, в якій формі перебуватимуть хлопці до того часу. Важливо зараз слідкувати за гравцями і простежити, в якій формі вони будуть перед вирішальними матчами збірної, – сказав Ребров.

Також Сергій Ребров анонсував появу у збірній України нових гравців.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Суттєві зміни. Як виглядає таблиця АПЛ 2023/24 перед останнім туром
Футбол | 16 травня 2024, 12:00 1
Суттєві зміни. Як виглядає таблиця АПЛ 2023/24 перед останнім туром

14–15 травня відбулися перенесені матчі 34-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Де дивитись онлайн бій Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі
Бокс | 16 травня 2024, 05:51 0
Де дивитись онлайн бій Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.