Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 сiчня 2024, 23:33
924
0

Юрген КЛОПП: «Це була супергра»

Головний тренер ліверпульського клубу розповів про перемогу над «Ньюкаслом»

| Оновлено 02 сiчня 2024, 23:33
924
0
Юрген КЛОПП: «Це була супергра»
liverpoolfc.com. Юрген Клопп

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував перемогу над «Ньюкаслом» (4:2) в 20 турі АПЛ.

«Так, тепер нікого не повинно дивувати те, що Мо може змінити гру, покращити гру та інші речі, тому що він робив це просто сотні разів. Але це просто гарний приклад – чим більше у вас голів, тим більше ви звикли втрачати моменти, навіть коли це пенальті. І тим більше ви просто розумієте, що вам потрібно робити: продовжувати і, якщо потрібно – що дуже часто буває – продовжувати вдосконалюватися, краще використовувати ситуації. І це те, що Мо зробив.

Тому що мені ставили це питання зараз багато разів, і коли ми говоримо про Мо – знову два голи, і Дарвін не забив – але, чесно кажучи, ситуація, яка перевела гру в правильне русло, була першим гол Мо.

Це була супергра, від початку до кінця, але з 10 хвилини у першому таймі, я б сказав, і після 35 хвилин – скасований гол, пропущений пенальті, супервисока інтенсивність, трохи впав рівень. Вийшли у другий тайм і почали майже там, де закінчили через 35 хвилин.

Очевидно, що знову справді хороша гра від початку до кінця, і знову ж таки, якщо у вас є ці варіанти, щоб залучити гравців, це, очевидно, дуже корисно. Мені сподобалася гра, мені сподобалася атмосфера, все було ідеально, крім явно пропущених голів. Ми могли помітити це особливо на обличчі Аліссона Беккера, йому не сподобався цей факт. Але ми беремо це на сьогоднішній вечір і продовжуємо.

Особлива гра. Особлива гра Кертіса, чесно кажучи: його високий пресинг, його контрпресинг. Ми всі знаємо, який хороший гравець Кертіс, він технічно неймовірно вправний, але він знаходить все більше і більше напрямку у своєму дриблінгу, він краще виходить із ситуацій, а його пресинг і контрпресинг тим часом фактично встановлює рівень , як це має виглядати. Дуже задоволений цим. Він тримає кожного гравця в грі.

Як я вже сказав, контрпресинг, який ми грали сьогодні, був абсолютно винятковим, абсолютно. Це було шкільне відео, ви повинні його показати в школах, якщо хочете це зробити. І це були цілком заслужені три очки», – сказав Клопп.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.