Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 сiчня 2024, 21:48
669
0

Ліверпуль – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок АПЛ відбудеться 1 січня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 01 сiчня 2024, 21:48
669
0
Ліверпуль – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 січня на Енфілді пройде матч 20-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Ліверпуль зустрінеться з Ньюкаслом. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ліверпуль

Ліверпуль минулий сезон провів невдало – не так, як виявили себе Тоттенхем і особливо Челсі. Але п'яте місце після віце-чемпіонства було сприйнято як невдача. Але все ж таки Юрген Клопп, звичайно ж, залишився на своїй посаді, і знову багато в чому наново вибудовує колектив. Багато чого виходить, мерсисайдці замість того, щоб витрачати купу сил на Лігу чемпіонів, виступали в Лізі Європи максимум напівдругим складом. Не дивно, що вистачало сил, щоб у першому колі здобути вольові перемоги, із вирішальними голами, забитими на останніх хвилинах. У грудні навіть вдалося вискочити на перше місце (паралельно вийшовши до півфіналу Кубка ліги). Щоправда, потім підніжку поставив старий ворог – МЮ вистояв 0:0. Зрештою, зігравши лише 1:1 вдома з Арсеналом, мерсисайдці залишилися позаду. Але минулого туру вдалося виграти у Бернлі і дочекатися осічки столичного конкурента – й це дозволило виграти перше коло АПЛ.

Ньюкасл

Клуб цього сезону виступає, вперше за два десятиліття, у Лізі чемпіонів. Крім того, команда дійшла до чвертьфіналу Кубка ліги, пройшовши при цьому Манчестер Сіті і Манчестер Юнайтед. У результаті, схоже, сороки, які не мають такого досвіду, просто видихнулися до зими. І Ліга чемпіонів обернулася 4-м місцем у компанії ПСЖ, Борусії Дортмунд та Мілана. І хто згадає, що підопічні Едді Хау до останнього виборювали путівку до плей-оф? Паралельно були поразки в АПЛ від Евертона і Тоттенхема. Трохи згодом чорно-білі, ведучи до 90+2 хвилин у кубковому чвертьфіналі, програли в підсумку по пенальті Челсі. Що ж, на друге коло можна зосередитись на Прем'єр-лізі. Поки не допомагає: скромні Лутон та Ноттінгем Форест виграли в амбітного колективу.

Статистика особистих зустрічей

Ньюкасл востаннє перемагав Ліверпуль ще у 2015 році. Більше того, всі 5 попередніх поєдинків, у тому числі й у серпні, Салах та компанія виграли.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у справжню боротьбу з боку гостей. Погодимося і поставимо на червоних при форі –1,0 гол (коефіцієнт – 1,75).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.