Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1373
0

Підготовка до Марселя. Пушич розповів про суперників Шахтаря на зборах

Тренеру потрібні топ-суперники

Підготовка до Марселя. Пушич розповів про суперників Шахтаря на зборах
ФК Шахтар. Маріно Пушич

Наставник «Шахтаря» Маріно Пушич сподівається, що клубу вдасться домовитися про сильних спаринг-партнерів на зборах у Туреччині, щоб підготуватися до матчів плей-оф Ліги Європи проти «Марселя».

«Я завжди хочу грати проти найсильніших суперників під час підготовки. Чому? Тому що є великий опір, і через це ти мусиш грати на межі можливостей. Результат не настільки важливий, адже вся справа у складності поєдинків і в тому, щоб бути готовим до офіційних матчів. Я хотів би грати проти найсильніших, та це не так легко під час зимової перерви, бо ми перебуватимемо в Туреччині, і знайти таких опонентів непросто, через те що більшість чемпіонатів уже відновляться. Сподіваюся, вдасться відшукати сильні команди в Туреччині, щоб мати хорошу практику. Звісно, це мінус для нас, але повторюся: ми докладемо максимальних зусиль, щоб досягти цього рівня, пройти якомога далі, хоча це нелегко».

«Так, важко знайти топові команди і грати з ними для практики, але я цього хотів би, тому що після п’яти-шести матчів з такими опонентами ти ментально, фізично й тактично краще готовий до наступної гри з таким суперником, як «Марсель», клубом з неймовірною історією, великим бюджетом і рештою чеснот. Але такі обставини. Ми працюємо над цим і побачимо, чи зможемо знайти суперників протягом найближчих двох тижнів», – сказав Пушич.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.