Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2710
14

Челсі – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 27 грудня о 21:30 за Києвом

Челсі – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

27 грудня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 19-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Крістал Пелас». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Челсі

Команда закінчує цим поєдинком украй складний і відверто невдалий рік. Він починався з капітальних закупівель у січні, у тому числі з придбанням Мудрика, але все одно минулий сезон закінчився лише 12 місцем і без трофеїв. Аристократи влітку відреагували на це вже звично для себе: знову сотні мільйонів витрачено, капітальне оновлення складу та запрошення на тренерську посаду Маурісіо Почеттіно. І це якщо і дало ефект, мінімальний. Сині в Кубку Ліги з Ньюкаслом відверто випадково досягли успіху - на 92-й хвилині Мудрик зрівняв рахунок, а потім, Петрович, запасний голкіпер, впорався в серії пенальті. В АПЛ усю осінь амбітна команда частіше програвала, ніж перемагала. Навіть із кризовим Манчестер Юнайтед була поразка 1:2. Цей негативний рахунок повторився в неділю з Вулверхемптоном.

Крістал Пелас

Клуб теж не найкраще закінчував 2023-й рік. Так, він зробив справжній спортивний подвиг, не опустивши руки за рахунку 0:2 з чинним чемпіоном країни. У результаті склярі змогли вирвати нічию з Манчестер Сіті, за рахунок пенальті на останніх секундах. Але при цьому підсумкові 2:2 стали вже 6-м матчем без перемог у Прем'єр-Лізі. Більше того, починаючи з жовтня, вигравали лише у слабкого Бернлі. Навіть із іншим новачком, Лутоном, була поразка, 1:2. Перед Різдвом підопічні Роя Ходжсона зіграли проти Брайтона. Там вели чималу частину поєдинку, але зрештою закінчили лише нічиєю, 1:1.

Статистика особистих зустрічей

Орли востаннє обігравали свого статусного сусіда ще у жовтні 2017 року. Після цього Челсі зумів перемогти 12 разів поспіль.

Прогноз

Букмекерські контори віддають перевагу підопічним Маурісіо Почеттіно. Але при цьому гості як мінімум не набагато слабші, тому варто придивитися до пропозиції з форою +1,0 голів на орлів (коефіцієнт - 1,7).

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
10 місце по закінченню сезону то вже прогрес, порівняно з минулим роком 
sres2016
На мою думку, тут усе просто. Після невдалої гри з вовками Челсі нічого не залишається як  реабілітуватися, тим більше, що суперник для них зручний: "сині" виграли у КП 9 останніх поєдинків. Тому з легким серцем візьму П1 за 1.72, можно і посилити до Ф1(-1) за 2,25.
Але... Челсі пропускає майже в кожному матчі, в т.ч і вдома, натомість КП останнім часом забиває в кожному гостьовому. Тому ризикну ОЗ і ТБ 2,5  за 2,3 і більш "безбашенно" П1 і ОЗ за 3,25.
Igor@Kyiv
Тут важко спрогнозувати, обидві команди мають однакові шанси. Я навіть не здивуюсь, якщо переможе Крістал Пелас. Мені здається, що буде нічий результат.
Remark
Брендфорд Вувлз. Ставка: ТБ2. Прогноз: ОЗ, скоріш за всього проб'ють вже в першому таймі.
Челсі Крістал. Ставка: ТБ2. Прогноз: ОЗ в другому.
Андерлехт Серкль Брюге. Ставка: ТБ2. Прогноз: ОЗ.
Евертон МС. Ставка: Евертон ітб 0.5. Прогноз: 1:2 (більш вірогідно), або результативна нічия чи 1:4 (менш вірогідно).
Swed
Лондонские дерби интересны тем,  что там постоянно битый небитого от ворот и до ворот.)   Но может быть Челси и не проиграет Орлам.
Remark
Запасний, продовжуємо дуель!
Чекаю на твої ставки або прогнози.
Pavel_i_CO
Орли точно не програють, бо Челсі і так грає в чорт зна що, а ще й пів команди травмовані або дискваліфіковані 
Алекс 122
Если мудрика не будет челси выиграет 
Лига конференций без динамо
Ремарка ,напишу тебе чтобы я поставил на вечер ординары 
Челси победа с форой -1 коф 2,25
Победа Андерлехта 2 коф 
Бретфорд не поиграет фора с (0) 1,6
И Эвертон МС  второй тайм тотал больше 1,5 за 2,01.