Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 16 грудня 2023, 22:35
2658
0

Екс-півзахисник Миная цікавий одному з лідерів Першої ліги

Напередодні Валерій Рогозинський розірвав контракт із закарпатським клубом

| Оновлено 16 грудня 2023, 22:35
2658
0
Екс-півзахисник Миная цікавий одному з лідерів Першої ліги
ФК Минай. Валерій Рогозинський

Як стало відомо Sport.ua, лівий півзахисник Валерій Рогозинський після відходу з «Минаю» може продовжити кар'єру в першоліговій «Вікторії».

За нашою інформацією, тренерський штаб Анатолія Безсмертного зацікавлений у послугах кваліфікованого виконавця, який свого часу здорово проявив себе в іншій команді Сумської області – «Альянсі».

Утім, за словами самого футболіста, він поки що не визначився з наступним місцем роботи.

«Зараз з агентом розглядаємо варіанти. Є як Прем'єр-Ліга, так і Перша. Поки нічого конкретного сказати вам не можу», – повідомив Рогозинський нашому кореспонденту.

28-річний вихованець миколаївського футболу перебрався в «Минай» у серпні минулого року з німецького «Манхінга». У нинішньому сезоні Рогозинський провів 13 матчів в УПЛ і 1 – у Кубку України. На рахунку хавбека 1 гольова передача.

Наприкінці цього року «Минай» пішов на скорочення витрат, водночас у клубі не приховували, що хотіли б і далі бачити Рогозинського в себе. Сторони вели переговори, однак так і не досягли компромісу.

У четвер аутсайдер УПЛ оголосив про розірвання контрактів із Валерієм Рогозинським і легіонером із Молдови Михайлом Гечевим.

Раніше закарпатську команду залишила ще група футболістів, а головний тренер «Минаю» Желько Любенович розповів про те, що змусило його піти на радикальну чистку складу.

«Вікторія» за підсумками першого етапу Першої ліги посіла 4-е місце в групі Б, набравши 30 очок. Навесні команда продовжить боротьбу за путівку в УПЛ (якщо не за пряму, то через «стики») з шостої стартової позиції. Від зони стикових матчів сумчан відділяє 1 очко.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.