Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 грудня 2023, 08:28
1610
3

Чорноморець – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Суперники намагатимуться на мажорній ноті завершити 2023 календарний рік. Чи зможуть?

| Оновлено 10 грудня 2023, 08:28
1610
3
Чорноморець – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 10 грудня, в Одесі на полі стадіону «Чорноморець» відбудеться матч 17-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зіграють місцевий «Чорноморець» і ковалівський «Колос». Стартовий свисток 37-річного арбітра Дмитра Панчишина з Харкова пролунає о 15:00 за київським часом.

Чорноморець

Одеський «Чорноморець» у таблиці Української Прем'єр-ліги посідає 10-те місце. У 15 матчах він набрав 19 очок. «Моряки» мають у своєму активі 6 перемоги за 1 нічиєї, у восьми зустрічах вони програли.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Підопічні Романа Григорчука в чотирьох останніх матчах УПЛ зазнали 4 поразок. 5 листопада вони на виїзді програли 1:2 «Металісту 1925», потім 12-го числа поступилися на своєму полі 2:3 «Руху», 27 листопада одеситів на виїзді засмутив «Дніпро-1» (2:5), а 3 грудня «Чорноморець» вдома програв 1:3 черкаському ЛНЗ. Ось і виходить, що востаннє команда Григорчука перемагала аж 21 жовтня, коли вдома розгромила «Минай» (3:0).

У таблиці УПЛ за досягненнями на своєму полі «Чорноморець» нині посідає 6-те місце, маючи 13 очок у семи домашніх поєдинках. Одесити на вдома здобули 4 перемоги, 1 раз зіграли внічию і 2 рази програли.

Колос

Ковалівський «Колос» у турнірній таблиці УПЛ посідає 8-ме місце. У нього 21 очко після 15 зустрічей, у яких було 4 перемоги, 9 нічиїх і 2 поразки.

Ковалівці мають у нинішній УПЛ найнадійнішу оборону - пропущено лише 9 м'ячів. Другий за надійністю захист у «Полісся» (12 голів).

«Колос» не програє на офіційному рівні, починаючи з 3 вересня, коли поступився з рахунком 0:3 «Кривбасу». У ковалівців нині йде серія з 9 поєдинків без поразок – 2 перемоги, 7 нічиїх. До слова, за загальною кількістю нічиїх у сезоні (9 ігор) ковалівці попереду всієї УПЛ. Не дивно, що в п'яти останніх матчах вони відразу тричі задовольнялися нічиїми за 2 перемог, включно з попереднім туром, коли зіграли 0:0 удома з «Оболонню».

У таблиці УПЛ за результатами на виїзді «Колос» посідає 10-те місце. Поза Ковалівкою підопічні Ярослава Вишняка набрали 8 очок у 6 іграх – 1 перемога та 5 нічиїх. Ще жодного разу в сезоні «Колос» на виїзді не програвав.

Статистика матчів

«Чорноморець» і «Колос» провели між собою в УПЛ 4 матчі. 1 перемога на рахунку одеситів, 2 рази перемагала ковалівська команда, 1 гра завершилася внічию, м'ячі 5-5.

На полі «Чорноморця» суперники в УПЛ зустрічалися раніше тільки один раз. Це був поєдинок 24-го туру попереднього сезону-2022/2023. У ньому з рахунком 3:0 виграли одесити.

Гра команд у 1-му колі нинішньої кампанії, яка відбулася в Ковалівці в серпні цього року, завершилася перемогою господарів поля – 2:0.

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Варакута – Путря, Гучек, Салюк, Брагару, Васильєв, Шпорн, Кузик, Штогрін, Бадибанга, Ієде.

«Колос»: Фесюн – Бурда, Бондаренко, Чорноморець, Лучкевич, Богданов, Мілько, Ємець, Болбат, Мякушко, Безбородько.

Прогноз на протистояння

Фаворита в матчі немає - експерти оцінюють шанси команд на підсумковий успіх однаково. Такі розклади мають підтвердитися у грі, яка має всі передумови для того, щоб принести нічийний результат.

10 грудня, неділя

«Чорноморець» – «Колос»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 15:00
Пряма ТБ-трансляція - MEGOGO, Setanta Sports, Київстар ТБ, Vodafone TV
ЧОРНОМОРЕЦЬ – КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
CheMP
пора выходить из штопора и приходить в себя! только вперёд,только победа! 
Віктор Коробка
Здавалося б - Чорноморець вже давно не виграє, а Колос вже давно не програє. Але сьогодні ці дві серії мають шанс обірватися. Букмекери дають рівну лінію, але мені здається, що вдома у моряків трохи більше шансів на позитивний підсумок гри. Тому ставка на них с форою 0 за1,94 є цікавою.
   Ще буки розраховують на малу кількість забитих м'ячив, очевидно розраховуючи на міцний захист Ковалівки. Ризикну припустити, що як мінімум на 2 м'ячи команди награють. Тому ТБ 2 за 1,9 - ставка, яка має право на розгляд.
Александр Белогубко
Почему нет в старте Авагимяна --БРАГАРУ вперёд тогда может выиграете и ставьте Вакулу