Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 грудня 2023, 01:29
2204
3

ПУШИЧ: Сікан при пенальті рано зайшов у штрафний. Арбітр правильно вирішила

Головний тренер «Шахтаря» дав прес-конференцію після матчу з «Вересом»

| Оновлено 09 грудня 2023, 01:29
2204
3
ПУШИЧ: Сікан при пенальті рано зайшов у штрафний. Арбітр правильно вирішила

Головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушич дав прес-конференцію після матчу 17-го туру УПЛ з «Вересом» (2:0).

– Прокоментуйте, будь ласка, дії арбітра і загалом епізод із незарахованим голом Сікана.

– Я вважаю, арбітр правильно вирішила, не маю особливих претензій. Я думав, гол був, на жаль, його не зараховано. Напевно, зарано зайшли за 16 метрів або щось таке. Я не міг чітко бачити цієї ситуації, та зрештою ми повинні поважати рішення судді. На мою думку, усі четверо сьогодні добре попрацювали.

– Ваші конкуренти в УПЛ зіграли внічию, «Шахтар» упевнено здобуває очки та рухається вгору. Наступний матч уже в Лізі чемпіонів з «Порту», як налаштовуватимете команду?

– Як я вже говорив своїй команді, у цій частині сезону дуже важливо перемагати, і ми це зробили у двох останніх матчах поспіль. Розпочали другу частину сезону насправді дуже добре, тепер нам потрібно далі здобувати очки. Певні відтинки гри були досить хороші, деякі – нормальні, можливо, потрібно щось покращити. Загалом я дуже задоволений цією перемогою. Ми знали, що наші конкуренти зустрінуться один з одним, тож усе залежить від цієї частини сезону, коли суперники грають між собою, а ти повинен перемагати у своєму матчі. І тоді ти піднімаєшся в таблиці, що для нас сьогодні мало велике значення. Це важлива перемога.

– Перед цим матчем ви казали, що потрібно мати позитивні емоції перед грою з «Порту». Чи отримали такі емоції?

– Так, звісно. Перемога дарує позитивні емоції, а я вважаю, ми заслужили перемогти, бо могли забити більше голів. Важливо підходити до наступної гри переможцями – це дає тобі нову енергію, гарну енергію. Ми готові до наступного матчу.

– Сьогодні не змогли зіграти такі провідні гравці, як Тарас Степаненко та Юхим Конопля. Чи зможуть вони допомогти команді в матчі з «Порту»?

– Степаненко повернеться, бо він відбував дискваліфікацію, тож буде готовий до гри з «Порту». Конопля щойно відновився, не тренувався з командою. Він їде з нами, але чи зможе грати в основному складі, то велике питання. А Степаненко там буде. Коноплі, мабуть, потрібно більше часу, але днями побачимо, як покращується його форма і чи буде змога залучити його в цій грі.

Події матчу

69’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Зубков (Шахтар Донецьк).
14’
ГОЛ ! М'яч забив Дмитро Криськів (Шахтар Донецьк).
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SportsMan
Какой вопрос - такой ответ. Надо было прямо спрашивать: пенальти было? И тогда б этому жлобу сложнее было бы увиливать. А так, прикинулся дурачком, типа не понял вопроса.
Remark
Тупий і ще тупіший тупого! 
apepa
При счете 0-0 ты пушич сказал бы совсем другое. Противоположное..