Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 грудня 2023, 15:12
3030
8

Полісся – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Третя зустріч команд в сезоні

| Оновлено 08 грудня 2023, 15:12
3030
8
Полісся – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

В п'ятницю, 8 грудня, відбудеться поєдинок 17 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть житомирське «Полісся» та «Дніпро-1». Гра пройде в Житомирі на полі стадіону «Полісся», початок – о 15:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Полісся

Всі ми чекали, що житомирський клуб, вийшовши в УПЛ і зібравши досить пристойний склад, точно не вилетить і займатиме місце в середині таблиці. Але команда перевершила всі очікування, вона йде в групі лідерів і відстає від першого місця на два очки (і від другого, на якому знаходиться якраз дніпровський клуб, теж). Були часи, коли «Полісся» займало і перше місце, але втрати очок трохи посунули житомирян вниз.

Перед матчем в команди є кадрові втрати. Сезон «Полісся» починало з основним правим захисником Микитою Кравченком, колишнім гравцем «Дніпра-1», до речі. Потім на цій позиції закріпився Морозко, але він не зіграє в п'ятницю, тому справа вийде ще один колишній «дніпрянин» Тейлор. Також команда не може розраховувати на провідного центрбека Артема Шабанова, його, очевидно, підмінить Гітченко.

Гучним став трансфер з «Дніпра-1» до «Полісся» Олександра Назаренка, але після травми вінгер не перебуває в оптимальній формі і, мабуть, не зіграє з своїм колишнім клубом, хоча і виключати цього зовсім не можна.

Варто відзначити, що без лідера команди в атаці Пилипа Будківського «Полісся» має гіршу реалізацію, ніж зазвичай, все ж Аріельсон, який виходить в центрі нападу, не зовсім чистий центрфорвард. В минулому турі на останнії хвилинах були втрачені важливі очки в матчі проти «Вереса».

Дніпро-1

«Дніпро-1», починаючи сезон з Олександром Кучером, провалив перші ігри, що коштувало наставнику місця роботи. Після історичного вильоту з трьох єврокубків команду очолив Юрій Максимов, але здавалося, що максимум, на що очікувати дніпрянам, це боротьба за єврокубки.

Проте команда ожила і різко стартувала вгору по таблиці. Ніхто навіть і подумати не міг, що «Дніпро-1» знову боротиметься за чемпіонство, але він тим часом, наприклад, закінчив перше коло на першому місці в турнірній таблиці.

Не допоможе команді травмований Богдан Лєднєв. Проте Олександр Філліппов, який теж провалив старт своєї дніпровської кар'єри, як і вся команда, різко почав прогресувати і тепер забиває майже в кожному матчі.

Варто відзначити, що гра була запланована на 19:00, але організатори на всякий випадок вирішили її перенести на більш ранній час, вона розпочнеться о 15:00.

Статистика зустрічей

Команди між собою провели два матчі. Гру першого кола виграв «Дніпро-1», вирвавши перемогу наприкінці, а в Кубку України вже після того «Полісся» взяло реванш, пройшовши далі по пенальті.

Орієнтовні склади

«Полісся»: Бойко - Тейлор, Гітченко, Чоботенко, Смоляков - Крушинський, Огіря - Козак, Грицук, Макуана - Аріельсон.

«Дніпро-1»: Волинець - Адамюк, Сваток, Сарапій, Мірошніченко - Бабенко, Рубчинський - Гуцуляк, Піхальонок, Пасіч - Філіппов.

Прогноз на протистояння

Все ж, мабуть, команди зараз виглядають гідними одна одної, шальки терезів можуть схилитися у будь-який бік, тому спрогнозуємо результативну нічию.

8 грудня, п'ятниця

«Полісся» – «Дніпро-1»
Житомир. Центральний міський стадіон «Полісся». 15:00
ТБ-трансляція на платформах Мегого, Setanta Sports, КиївстарТБ та ін.
Арбітр: Микола Балакін (Київська область)
ПОЛІССЯ - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Мені здається 2 рівних команди,  хай переможе сильніший
Алексей Фурсов
Минимальная победа Днепра
Swed
Ну уже бы и начали.  Чего тянуть?   А то борща наедятся в обед и будут бродить по полю на 0:0.
Remark
Ставка: Полісся ІТБ0.5 або ІТБ1.
Прогноз: 3:0 або 1:0 перемога Полісся.
Strannik
Что и говорить - центральный матч тура. Ничья будет приятным результатом и для чемпиона и для кипрских друзей медведчука.
Лига конференций без динамо
Атбшники тр_хнут минусовых