Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 грудня 2023, 21:28
3225
2

Мудрик – гравець Челсі, на якому найчастіше фолили в матчі з Брайтоном

Вдалий матч у виконанні українця

| Оновлено 03 грудня 2023, 21:28
3225
2
Мудрик – гравець Челсі, на якому найчастіше фолили в матчі з Брайтоном
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Сьогодні Михайло Мудрик вийшов в основі «Челсі» на матч проти «Брайтона» і провів на полі 80 хвилин. «Сині» перемогли з рахунком 3:2.

Поєдинок вийшов вдалим для Мудрика. Він заробив пенальті для своєї команди. Також Мудрик виграв 5 єдиноборств «на першому поверсі».

Мудрик здійснив дві вдалі спроби дриблінгу – це найкращий показник серед усіх учасників матчу. Також Михайло став гравцем «Челсі», на якому найчастіше фолили суперники.

Сумарно в нинішньому сезоні на рахунку 22-річного українського вінгера 2 голи в 12 матчах АПЛ.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitason
Не шукайте, якісь додаткові показники, подивіться яка оцінка серед усіх в команді і стане зрозуміло ,що Мудрик не тягне,не пишіть цю всю маячню,не чіпляйтеся за будь,що там на тренуванні в дев'ятку забив,чи в спортзалі гарно тренується,чи фінт красивий вийшов!! Не потрібно цього ,просто чого від нього чекають ,цього аж близько не має і більш всього не буде, принаймні в Челсі,часу залишилось в нього дуже мало ,якщо Арсенал хоче його взяти ,тоді навіть хай не думає ,а йде туди,в Челсі толку не буде,не тільки в одного нього, цей клуб не підходить багатьом ,тут на першому плані гроші,от і одне поперед одним стрибають ,намагаючись показати от я самий крутіший платіть мені більше ,і не має розуміння того ,що хто б не був крутішим сенс не в цьому,а в команді,відносинах,бажанні,не заздрити той більше отримує,а той менше,толку не буде тут це все давно відомо!!