Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 грудня 2023, 16:55
2745
1

Дніпро-1 – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Лідер Прем'єр-Ліги у разі перемоги може зміцнити своє становище в турнірній таблиці

| Оновлено 02 грудня 2023, 16:55
2745
1
Дніпро-1 – Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу 2 грудня в поєдинку 16-го туру чемпіонату країни футболісти «Дніпра-1» прийматимуть полтавську «Ворсклу». Перед цією грою підопічні Юрія Максимова очолюють турнірну таблицю, маючи у своєму активі 33 очки. Гості розташувалися на 8-му місці, набравши 19 очок.

Дніпро-1

Футболісти «Дніпра-1» на мажорній ноті завершили перше коло Прем'єр-Ліги, здобувши 4 перемоги поспіль, в тому числі над одним із головних конкурентів у боротьбі за золоті медалі донецьким «Шахтарем» 3:1. І якщо порівняти показники команди з попереднім сезоном, то тоді дніпряни теж посідали перше місце після 15-го туру, щоправда, здобувши 36 очок.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

А ще на початку вересня вболівальники клубу були явно засмучені стартом «Дніпра-1» у новому чемпіонаті та невдачами у єврокубках, що призвело до зміни тренерського штабу. Однак прихід Юрія Максимова явно позитивно позначився на діях гравців і за цей період справи різко пішли вгору.

Особливо вражає результативність команди. Ось і у попередньому турі «Дніпро-1» розгромив одеський «Чорноморець» з рахунком 5:2. Заради справедливості, слід зазначити, що суперники з 27-ї хвилини грали в меншості, але це зовсім не применшує переваг атаки дніпрян. Особливо хотілося б порадіти за Олександра Філіппова, який прийшов у команду вже під час турніру на зміну Артему Довбику. Спершу у нього не все виходило вдало. Натомість тепер Олександр абсолютно освоївся у новому колективі, а серед найкращих бомбардирів чемпіонату вже піднявся на 5 місце. До речі, поряд з ним у цьому списку партнер по команді Олексій Гуцуляк. Обидва вони забили по 5 голів. Шкода тільки, що у грі з одеситами Філіппов не зміг вийти на другий тайм через травму. Чи зможе він відновитися до майбутньої гри, поки невідомо.

Ворскла

Якщо говорити про показники полтавського клубу порівняно із сезоном 2022-2023 років, то й вони приблизно схожі. Як і тоді, «Ворскла» знаходиться в середині турнірної таблиці, набравши на одне очко більше. Команда, як і раніше, виступає нерівно. Вона може показати відмінний футбол, перемігши, наприклад, «Шахтар» 2:1, а може програти «Руху», «Кривбасу» (з однаковим рахунком 1:4) і «Поліссю» 0:3.

Перше коло підопічні Віктора Скрипника завершили нульовою нічиєю із черкаським «ЛНЗ». У тій грі було багато боротьби, але до голів так і не дійшло. З іншого боку, «Ворскла» продовжила серію без пропущених м'ячів, яка вже складає 3 матчі поспіль. Востаннє ворота полтавців вразив у 12-му турі захисник «Металіста 1925» Мар'ян Фарина. І це було 29 жовтня.

А ще у поєдинку з «Дніпром-1» нарешті зможе взяти участь один із провідних гравців команди Олександр Скляр. Він вже відбув двоматчеву дискваліфікацію за вилучення у грі з «Минаєм» і знову готовий допомогти своїм партнерам. Як сказав сам Скляр у недавньому інтерв'ю, в майбутньому матчі «Ворскла» «… боротиметься за перемогу. Якщо не налаштовувати себе на максимум, тоді навіщо виходити взагалі на поле?».

Статистика матчів

Щодо взаємовідносин команд, то на рівні Прем'єр-Ліги суперники провели 11 матчів. 5 разів вигравав «Дніпро-1», 3 перемоги у «Ворскли» та ще тричі було зафіксовано нічию. У першому колі в Полтаві виграли гості з рахунком 3:2. У переможців голи забили Гуцуляк (двічі) та Філіппов, а у господарів поля дубль зробив Степанюк.

Орієнтовні склади:

«Дніпро-1»: Волинець, Адамюк, Сарапій, Сваток, Мірошниченко, Рубчинський, Бабенко, Піхальонок, Танчик, Леднєв, Гуцуляк

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Павлюк, Феліпе, Корнієнко, Скляр, Кане, Челядін, Юрченко, Нестеренко, Степанюк

Прогноз на протистояння:

Фаворитом цього матчу буде «Дніпро-1» і він, найімовірніше, досягне мінімальної перемоги з рахунком 2:1.

2 грудня, субота

«Дніпро-1» – «Ворскла»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі 2+2
ДНІПРО-1 - ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Прогноз Sport.ua – 2:1

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

КАБАЄВ: «У Динамо всі думки – лише про боротьбу за чемпіонство»
Футбол | 28 квітня 2024, 18:23 4
КАБАЄВ: «У Динамо всі думки – лише про боротьбу за чемпіонство»

Форвард київської команди став автором першого м'яча у ворота «Дніпра-1»

Стали відомі ще 2 клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 28 квітня 2024, 11:35 2
Стали відомі ще 2 клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25

«Арсенал» та «Баварія» гарантували собі участь у головному єврокубковому турнірі

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр
Хорошая игра .Комбинационный футбол