Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 30 листопада 2023, 12:33
1116
0

Юрій КОВАЛЬ: «Виграти ми б не зуміли. Кожен грає так, як дозволяє суперник»

В.о. головного тренера «Зорі» прокоментував поразку від «Маккабі» Т-А у ЛК

| Оновлено 30 листопада 2023, 12:33
1116
0
Юрій КОВАЛЬ: «Виграти ми б не зуміли. Кожен грає так, як дозволяє суперник»
ФК Зоря. Юрій Коваль

Виконувач обов'язків головного тренера луганської «Зорі» Юрій Коваль прокоментував поразку команди у матчі Ліги конференцій у групі В від «Маккабі» Тель-Авів (2:3):

– Кожен грає так, як дозволяє суперник. «Маккабі» – досвідчена, кваліфікована команда. Недарма вона лідер у власному чемпіонаті. В них були проблеми перед першою грою, але зараз вони вже набрали темп. Плюс, повернулися збірники. Кваліфікація гравців досить висока.

Ми спробували, враховуючи нашу гру в обороні, стримати суперника. Сталося так, що це не вдалося нам зробити. Пропустили гол наприкінці першого тайму. Не увійшли в гру на початку другої половини. Потім пропустили необовʼязковий другий мʼяч…

Але треба подякувати й хлопцям. Ті гравці, котрі вийшли на заміну та ті, хто був на полі – зуміли перелаштуватися, показати характер «Зорі» та боротися до кінця. Цей матч можна занести нам до активу за самовіддачу. Є претензії до майстерності, до гри по позиціях, по якимось ще моментах, але претензій до бажання та характеру немає.

Виграти цю гру ми не зуміли б, а ось зіграти внічию могли. Треба далі працювати. Є психологічний тиск, ігри в єврокубках – зовсім інше напруження. Тим не менш, шанси є і ми будемо боротися до кінця.

– Трохи нам не вистачило для того, щоб врятувати цей поєдинок. На вашу думку, це через те, що «Маккабі» грав уже по рахунку чи про наш гарний фізичний стан?

– Радий за тих, хто вийшов на заміну. Їм вдалося освіжити гру. Плюс ті, хто був на полі, також показали себе. Повторюся – кожен грає так, як дозволяє суперник. В нас були напівмоменти в першому таймі. Оборонялися в середньому блоці. Гра непередбачувана. Коли ситуація більш–менш стабілізувалася, ми повірили в себе та мали можливість зіграти внічию. Мені ця зустріч нагадала матч проти «Феєнорда», коли програвали 0:3, потім зуміли зрівняти рахунок, але на останніх хвилинах пропустили четвертий мʼяч.

Тішить те, що не дивлячись на ситуацію на полі, ми боремося до кінця. Щоб сказати, хто додав протягом матчу, а хто ні – треба проаналізувати гру, подивитися показники як всієї команди, так й окремих гравців.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?
Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0
Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.