Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 листопада 2023, 15:13
1099
0

Верес – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Безвиграшний серіал «Вереса» затягнувся

| Оновлено 25 листопада 2023, 15:13
1099
0
Верес – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 25 листопада, «Верес» в рамках заключного тура першого кола УПЛ прийматиме «Металіст 1925». Рівняни в усіх трьох попередніх матчах в елітному дивізіоні з харківським клубом очок не втрачали.

Верес

Підопічні Сергія Лавриненка після гостьової поразки від «Олександрії» залишилися на передостанньому місці в турнірній таблиці. Безвиграшний серіал «Вереса» явно затягнувся і триває в чемпіонаті вже 8 ігор: по чотири нічиї та поразки. На своєму ж полі «червоно-чорні» не знають смаку перемог впродовж 3-х ігор: дві нічиї та поразка.

Один з основних гравців рівнян Семен Вовченко не зможе вийти на поле через перебір жовтих карток. Заповнюючи перерву в чемпіонаті, «Верес» в гостях у товариському матчі переміг «Колос». Автором переможного голу став бразилець Жуліо Сезар.

Металіст 1925

Харківський клуб приїде до Рівного після гостьової поразки від «Полісся», перебуваючи на 11-му місці в турнірній таблиці. Безвиграшна гостьова серія «Металіста 1925» в УПЛ триває 5 матчів: дві нічиї та три поразки. Загалом же пропускна серія «жовто-синіх» в чемпіонаті триває 6 ігор і до повторення клубного антирекорду ще один матч. Олег Голодюк у суботній грі не зможе розраховувати на одного з ключових захисників Максима Жичикова, який пропускатиме гру через дискваліфікацію.

Під час календарної паузи в чемпіонаті «Металіст 1925» у контрольному спарингу в гостях поступився «Оболоні» з рахунком 1:2. В складі харківського клубу гол забив Абдулла Абдуллаєв. Під час перерви в УПЛ змінився і генеральний директор ФК «Металіст 1925»: замість Ярослава Вдовенка цю посаду зайняв Андрій Недєлін.

Статистика зустрічей

«Верес» та «Металіст 1925» почали зустрічатися ще у Першій лізі, де зіграли дві гри. А в УПЛ маємо лише три протистояння суперників. І баланс ігор говорить про повну перевагу рівнян, які у всіх матчах лише перемагали. Востаннє «Верес» в чемпіонатах приймав «Металіст 1925» 14 травня цього року і переміг з рахунком 1:0. У цій грі в складі «червоно-чорних» відзначився Геннадій Пасіч.

Феміда

Арбітром матчу призначено Віталія Романова (Дніпро), який проведе свій 138-й матч в УПЛ. Раніше «Верес» за Романова провів 4 гри в чемпіонатах і ще не перемагав (три нічиї та поразка), а «Металіст 1925» за цього арбітра також провів 4 гри в УПЛ: перемога, дві нічиї та поразка.

Прогноз на протистояння

«Верес» утримує в чемпіонаті свій безвиграшний серіал, який триває вісім ігор. «Металіст 1925» в попередніх 5-ти гостьових матчах не перемагав. Нашим прогнозом буде нічийний результат.

Орієнтовні склади:

«Верес»: Когут, Гакман, Курко, Балан, Жуліо Сезар, Кучеренко, Шестаков, Яго, В. Шарай, Кухарук, Гайдучик.

«Металіст 1925»: Мозіль, Червак, Курило, Є. Ткачук, Безуглий, Вачіберадзе, Арі Моура, А. Ткачук, Мартинюк, Юсов, Борячук.

25 листопада, субота

«Верес» – «Металіст 1925»
Рівне. Стадіон «Авангард». 15.00
Пряма ТБ-трансляція – YouTube-канал «Вереса»
ВЕРЕС – МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ШОВКОВСЬКИЙ – про матч з Дніпром-1: «Треба вміти терпіти до кінця і вірити»
Футбол | 27 квітня 2024, 20:01 0
ШОВКОВСЬКИЙ – про матч з Дніпром-1: «Треба вміти терпіти до кінця і вірити»

Головний тренер «Динамо» прокоментував перемогу у матчі проти «Дніпра-1»

Став відомий перший клуб, який вийшов із Чемпіоншипа в АПЛ 2024/25
Футбол | 27 квітня 2024, 01:00 2
Став відомий перший клуб, який вийшов із Чемпіоншипа в АПЛ 2024/25

«Лестер» повернеться в елітний дивізіон Англії, «лиси» гарантували як мінімум 2-ге місце

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.