Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 21 листопада 2023, 13:03
37463
27

РЕБРОВ: «Я вважаю, що там був чистий пенальті, але є VAR»

Наставник збірної України прокоментував нічию у матчі з Італією

| Оновлено 21 листопада 2023, 13:03
37463
27
РЕБРОВ: «Я вважаю, що там був чистий пенальті, але є VAR»
УАФ. Сергій Ребров

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував нічию (0:0) у вирішальному матчі з Італією в 10-му турі кваліфікації Євро-2024.

– Прокоментуйте ситуацію з падінням Мудрика, де був чистий пенальті, але арбітр навіть не переглянув повтор.

– Я теж вважаю, що там був чистий пенальті, але є VAR. Із мого погляду це був 11-метровий. Але це вирішуємо не ми. Напевно, при перегляді VAR не побачили фолу. Там є люди, які дивляться…

– Що не вдалося виконати? Що завадило перемогти?

– Ми мали план на гру. Ми грали проти чинного чемпіона Європи. Дуже важко проти цієї команди з перших хвилин постійно пресингувати. Тому в першому таймі ми більше сконцентрувалися на обороні, а в другому грали інтенсивніше, більше пресингували, завдяки цьому відбирали м’яч і створювали моменти. Так, зараз хлопці дуже засмучені, тому що не здобули результат. Але я вважаю, що вони показали гарну гру, можу тільки подякувати їм.

– Наскільки важко було пройти весь шлях у такій групі та потрапити в плей-оф, який відбудеться наступного року?

– Звичайно, це важко. Небагато людей вірили в нас. Ми боролися до останньої гри. Я вдячний гравцям, з якими ми працюємо разом приблизно півроку. Вони показали розуміння нашої гри, показали український характер. Як усі ви знаєте, війна в Україні продовжується. Це важко для гравців, які завжди дивляться в телефон, стежать за новинами, так само, як і я. Непросто працювати в цій атмосфері. Але ми всі розуміємо, що представляємо сильну країну, що й продемонстрували на полі. Ми показали характер, билися за нашу країну.

– Що ви можете сказати про трибуни й атмосферу в Леверкузені?

– Я люблю грати в Німеччині, упевнений, гравцям теж тут подобається. Вдячний Леверкузену й Німеччині за можливість зіграти на цьому чудовому стадіоні. Чудова атмосфера була під час виконання гімну. Італійці аплодували нам – це дуже емоційна річ. Цей матч показували в багатьох країнах. Італійці виявили повагу до України й підтримку, атмосфера була чудовою.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Довбик – перший. Список бомбардирів Ла Ліги після хет-трику Левандовськи
Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0
Довбик – перший. Список бомбардирів Ла Ліги після хет-трику Левандовськи

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол

ФОТО. Рюдігер дав помилкову підказку Луніну перед пенальті Кейна
Футбол | 30 квітня 2024, 23:29 12
ФОТО. Рюдігер дав помилкову підказку Луніну перед пенальті Кейна

Андрій пропустив від Гаррі, який реалізував 11-метровий у матчі Баварія – Реал

Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
14sergey1953
Дуже дивно, що в такій важливій грі ( був пенальті чи ні, це вже друге питання), суддя не захотів подивитись повтор. Відповідь проста, тому що він дуже боявся побачити там пенальті. А по регламенту, все вирішує тільки головний суддя в полі, навіть якщо суддя ВАР - проти.
Octopus
Пенальти был, в АПЛ такие раздают налево и направо, но судья бы в жизни его не поставил. Назовем вещи своими именами, годы идут, но у более именитых до сих пор привилегии, никакой ВАР это не исправит, это в человеческой сущности.
Alex T
Была там пенка бо контакт очевидно что был, мы конечно феерично бы вышли на че, но червяк этот сказал же что макароны должны пройти, вот и сделали так. Надо весной показать игру и пройти
adidas777
Поки буде вар в руках аферистів та корупціонерів, нічого не зміниться! Ганьба УЄФА!
AndiM
Ну і що, як завжди розведуть руками і скажуть що нічого не можемо зробити?  Будь-яка інша країна після слів словенської соплі чеферіна і такого "пенальті" просто б розірвала його і затаскала по судам , мінімум добившись звільнення його з посади.
Западный Европейский Алаш Казах
Италия купил судья. Сборный Италия позор... 100% был пенальти. 
vbrjkf
Сергій Станіславович, хлопці, дякуємо за гру. Ви зробили на полі все що змогли. Тепер весною треба показати всяким там "чифіринам", що ми, попри все, достойні виступати на Євро 2024.
Dfbj
Нерозумію одного чому наші гравці незупинилися всі і незаставили переглянути вар щось тут дуже підозріло
Remark
Просто одне риторичне питання: якби Італії потрібна була перемога і їх гравця ось так би збив, допустимо, Матвієнко; то це б було пенальті чи симуляція?
Бо якщо ти не ставиш пенальті, то давай жовту за симуляцію.
kadaad
На VAR сидели людишки у которых была задача протащить макароноядных......
😸
В АПЛ в багатьох подібних випадках це пенальті, там навіть і не за таке можуть призначити у штрафному майданчику ( притримка за руку, навіть футболку).
bzzzzzz
Ну за такое никто пенальти давать не будет. Темболле в таком матче, в конце игры, на такое явно момент не дотягивал. Темболее Мудрик отпустил от себя мяч при приеме, момент был уже потерян. То что потом перецепился через ногу, уже такое.
Андрей Головнин
Трусливые гандоны! С тренером гандоном!