Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Новак ДЖОКОВИЧ: «Сіннер абсолютно заслужив на перемогу»

Перший номер рейтингу ATP вважає, що Яннік був сміливим, коли це було необхідно

Новак ДЖОКОВИЧ: «Сіннер абсолютно заслужив на перемогу»
Getty Images/Global Images Ukraine

Лідер світового рейтингу Новак Джокович прокоментував поразку в матчі проти італійського тенісиста Янніка Сіннера. На Підсумковому турнірі ATP четвертий сіяний здолав серба в трьох сетах.

«Востаннє ми зустрічалися в півфіналі на Вімблдоні, і я виграв у трьох сетах, але це була важка боротьба. Кілька очок стали вирішальними. Я думаю, що того разу він грав так само, як і сьогодні, але цього разу, можливо, він краще подавав і був сміливішим у важливих моментах.

Яннік заслужив на перемогу, тому що у важливих моментах я давав йому можливість узяти розіграші під контроль. Я був у ситуації, коли міг заволодіти ініціативою і взяти матч під контроль, але я цього не зробив, а він зробив. Він абсолютно заслужив на перемогу.

У таких матчах мало можливостей. Якщо ти не скористаєшся ними, то це зробить опонент. У деяких моментах я повинен бути більш рішучим. Але це нормально, іноді ти виграєш, а іноді програєш. У більшості випадків я вигравав такі ігри. Не думаю, що я зробив занадто багато помилок. Він просто був сміливим, коли це було необхідно», – сказав Джокович.

Зазначимо, що Новак навіть у разі перемоги над Хубертом Хуркачем у третьому турі групового раунду може не вийти до півфіналу.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.