Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
3161
2

Боруссія Дортмунд – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 7 листопада о 19:45 за Києвом

Боруссія Дортмунд – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

7 листопада на «Сигнал Ідуна Парк» пройде матч 4-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Боруссія» (Дортмунд) зустрінеться з «Ньюкаслом». Старт поєдинку заплановано на 19:45 за київським часом.

Боруссія (Дортмунд)

Клуб залишився без титулу і минулого сезону - причому сам віддав срібну салатницю Баварії, просто не вигравши вдома в останньому турі Бундесліги. Зараз, у розіграші 2023/2024, усі гранди виглядають не особливо стабільними, але мало віриться, що чорно-жовтим знову вдасться боротися за лідерство всерйоз. Тим важливіше для Едіна Терзіча та його підопічних досягти успіху в Лізі чемпіонів. Там вдалося поступово додати. Спочатку була безваріантна поразка, 0:2, у Парижі від ПСЖ. Потім німці продовжили лише нульовою нічиєю з Міланом. Якби ще й англійцям програли, навряд чи всерйоз можна було б і далі обговорювати шанси джмелів на плей-оф. І за рахунок голу в роздягальню літнього новачка, Нмечі, вдалося оформити життєво важливі 1:0. Але тепер і вдома бажано додати 3 очки – або, як мінімум, не програти.

Ньюкасл

Команда вийшла на новий рівень за рахунок поєднання 2-х факторів: тренерських талантів молодого фахівця, Едді Хау, та грошових можливостей власників із Саудівської Аравії, що обмежені лише суворими лімітами фінансового фейр-плей. Вже минулого сезону, першим повноцінним за нинішнього менеджера, сороки змогли видати чудову стабільність, провівши практично весь розіграш 2022/2023 у квартеті лідерів - і фінішувавши на 4-му місці. Зараз чорно-білим складніше, але вони вдало стартували в довгоочікуваній Лізі чемпіонів: зафіксували 0:0 у Мілані з однойменним грандом, а потім і зовсім розгромили 4:1 ПСЖ. Можливо, потім якось недооцінили німців, а то й просто досвіду профільного не вистачило – програли 0:1 на Сент-Джеймс Парк. Важливо зараз взяти реванш, чи, як мінімум, не програти.

Статистика особистих зустрічей

25 жовтня сторони зіграли перший очний поєдинок.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу німцям, що грають удома. Але це важливий поєдинок, де у пріоритеті результат – ставимо на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,65).

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр
Дортмунд виграв ы Ньюкаслі .Гра була супер .Краще цей матч дивитися 
🔱Avtoigor🔱
Англо-німецьке протистояння - це має бути цікавий матч.