Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 04 листопада 2023, 13:24
625
0

ЛЕВЧЕНКО: «Треба підтримувати спорт, тоді матимемо більше голосу в світі»

Українська стрибунка в висоту – про те, як треба доносити світові правду про війну

| Оновлено 04 листопада 2023, 13:24
625
0
ЛЕВЧЕНКО: «Треба підтримувати спорт, тоді матимемо більше голосу в світі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Юлія Левченко

Українська стрибунка у висоту Юлія Левченко вважає, що підтримка молоді та спорту – шлях до донесення світові правди про війну в Україні.

– Як думаєш, зі свого досвіду, чи працює донесення ситуації, яка створена в Україні ерефськими недолюдками, до високих спортивних (а може, і неспортивних) посадовців світу?

– Думаю, що це працює, але все ж таки спортсмен – це така професія, яка ставить на перший план твої результати. Якщо в тебе є результат – в тебе є голос. Це теж дуже важливо, і цей баланс потрібно завжди підтримувати.

Бути просто людиною-мікрофоном, рупором – це, мені здається, неможливо у світі спорту. Не хочеться просто говорити, тому що треба ще підкріплювати це все діями. Тому тут результат дає свої плоди. Тобто, якщо, наприклад, Ярослава виграє змагання – до неї підходять ведучі, організатори змагань, і, в прямому сенсі слова, у неї в руках є мікрофон. І вона може говорити, що так, я змагаюся, але війна продовжується, і я тут, тому що хтось боронить нашу землю.

Хочеться, щоб якомога більше українських спортсменів мали таку можливість. А для того, щоб вони її мали, треба, щоб були люди, які показують результати, які їздять на світові змагання. Насправді якщо подивитися, скільки зараз спортсменів виступає на міжнародній арені – це не так багато. А наше майбутнє – це діти, які живуть в Україні, які вже живуть не в Україні. Треба підтримувати молодь і спорт, тоді ми матимемо, мені здається, ще більше голосу, і показувати, що ми сильні та з усім впораємося.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.