Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 листопада 2023, 18:00
4088
14

Рух – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Настав час розкривати карти

| Оновлено 01 листопада 2023, 18:00
4088
14
Рух – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У середу, 1 листопада, у Львові на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч п'ятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють львівський «Рух» і дніпровський «Дніпро-1». Стартовий свисток рефері Дмитра Кривушкіна з Харкова пролунає о 18:00 за київським часом.

Рух


Львівський «Рух» із задоволенням відмовився б від пропозиції перенести матч проти другої за силою команди країни зразка минулого сезону, якби не бажання хоч якось допомогти нашому футболу здобути ще одного представника в осінній частині єврокубкової кампанії. Тоді «жовто-чорні» виглядали доволі потужно, утримували першу сходинку в турнірній таблиці й їм малювали безхмарне майбутнє.

Але потім настав вересень, і після повернення з міжнародної паузи колектив Віталія Пономарьова вже відверто не виблискував. Так і не виграв жодного матчу львівський клуб за той місяць, а отже, вилетів із Кубка України та суттєво просів у турнірній таблиці. Хоч трохи виправити ситуацію вдалося за підсумками жовтня, але й тут результати виступів команди все одно були аж ніяк не максимальними.

Нічийні результати ігор проти «Миная» та «Олександрії» (двічі по 0:0) вже самі по собі викликали досить багато питань. Так ще й не забивав «Рух» у цих іграх, а це вже докорінно не схоже на той азартний парубоцький колектив, який ми бачили на старті сезону. При цьому нічого, за великим рахунком, не змінюється в обоймі «жовто-чорних», але якраз та сама молодість і впливає безпосередньо на стабільність виступів команди. Та сама стабільність, яка є в конкурентів у зоні єврокубків, до якої, поки що, не належать львів'яни. Але одним лишень майбутнім матчем цей момент можна докорінно виправити.

Дніпро-1


Дніпровський «Дніпро-1» тоді переніс цей матч п'ятого туру національної першості, але все одно не пробився в основний раунд жодного з трьох доступних для нього єврокубків. Результат дійсно унікальний для міжнародного футболу новітнього часу, але такою вже підготував команду до сезону Олександр Кучер, тож спадкоємцю його посади головного тренера СК, Валерію Городову, тоді можна було відверто поспівчувати.

Команда відверто провалилася на старті чемпіонату, але потім прийшов Юрій Максимов і справа рушила з місця. У жовтні «Дніпро-1» втратив очки лише в одному матчі чемпіонату – у останньому на сьогоднішній день, проти «Кривбаса» (0:3). І це був той рідкісний випадок за час роботи нового тренера, коли ми дійсно побачили копію команди, яка входила в поточну кампанію – безвольна поразка проти добре організованого суперника.

Але ж до цієї гри проти колективу Юрія Вернидуба все було дійсно непогано. Суцільні перемоги над сильними суперниками на кшталт «Зорі», «Ворскли» і «Динамо», а також успішний досвід подолання оборони міцних команд на кшталт «Вереса» й «Металіста 1925». І якби не Максимов стояв зараз на чолі «Дніпра-1», то можна було б сказати, що стався збій системи. Однак у ситуації з Юрієм Вільйовичем є стійке передчуття, що дніпряни від цієї невдачі стануть ще сильнішими. У будь-якому випадку, «по шапці» точно отримають, а там уже як піде.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Руха» й «Дніпра-1» раніше перетиналися 7 разів у рамках Прем'єр-ліги та Першої ліги. Спостерігається перевага за кількістю перемог з боку СК – 5 успішних матчів проти одного у львів'ян та однієї нічиєї. Команди востаннє грали наприкінці квітня, коли голи Едуарда Сарапія, Артема Довбика (з пенальті) та Ігоря Когута проти м'ячів Таллеса та Юрія Климчука принесли СК домашню перемогу (3:2) на стадіоні «Авангард» в Ужгороді.

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 39-річний Дмитро Кривушкін із Харкова, який на своєму рахунку має вже 47 матчів у рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Семен Шлончак та Андрій Скрипка, а резервним арбітром відпрацює Олександр Солов'ян. На матчі буде присутня система VAR на чолі з Юрієм Івановим, якому допомагатиме Руслан Єрмоленко. У Кривушкіна є досвід проведення матчів за участю «Руха» – 3 перемоги, 2 нічиї та 3 поразки, тоді як із «Дніпром-1» він перетинався 11 разів – 5 перемог і 6 поразок.

Орієнтовні склади


«Рух»: Ледвій – Роман, Холод, Слюбик, Сич – Сапуга, Пастух, Притула – Рунич, Климчук, Теслюк.

«Дніпро-1»: Кінарейкін – Кравець, Каплієнко, Сарапій, Мірошниченко – Рубчинський, Бабенко – Леднєв, Піхальонок, Гуцуляк – Філіппов.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що команди проведуть результативну дуель. Нашою ставкою буде позиція – ТБ 2.5.

1 листопада, середа

«Рух» – «Дніпро-1»
Львов. «Арена Львов». 18:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Суспільне і Спорт-1
РУХ – ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал
Футбол | 27 квітня 2024, 07:56 0
Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 8
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
Вот Днепр-1 мужики!     Раз вылетели из евро, то и плевать на логистику и результаты, но доиграть все переносы это уважуха. 
  И пример для других свободно болтающихся.
Алексей Фурсов
Днепро-1 выиграет на классе 2:0
Remark
Прогноз: гол в першому.
А так, матч взагалі не прогнозований.
Фанькин кот
Ничейку бы...
Алекс 19
Хоть не павелковская монзуль 
Remark
Дивно,що тут (на сайті) нічого не написали про Франкова. Світла пам'ять йому!