Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 жовтня 2023, 17:08
1473
6

Третя вікторія в УПЛ. ЛНЗ вдома розгромив Оболонь

Черкаська команда перервала чотириматчеву серію без перемог

| Оновлено 29 жовтня 2023, 17:08
1473
6
Третя вікторія в УПЛ. ЛНЗ вдома розгромив Оболонь
УПЛ

Для обох команд перемога була важливою, але потрібніша вона була для ЛНЗ, оскільки черкаський клуб знаходився нижче в турнірній таблиці. Факт того, що «Оболонь», скоріше, тримає в голові матч Кубка України проти «Ворскли», підтверджував склад киян, в якому не було досить багатьох футболістів основи.

Початок матчу показав, що гравці збираються боротися. Був дуже помітний брак техніки, але, як кажуть наші тренери, «до самовіддачі питань не було» ні до кого. В'язка боротьба показувала, що вирішить долю матчу, швидше за все, стандарт. І сталося майже так – Хобленко заробив штрафний, сам же після подачі переправив з ближньої штанги на дальню, де Ковальов у падінні замкнув.

УПЛ

Це був один з небагатьох моментів в першому таймі, можна хіба згадати ще сольний прохід того ж Хобленка з ударом в Рибку з гострого кута. І все.

В другому таймі тренер «Оболоні» Іващенко зі стартових хвилин випустив трьох нових футболістів, знявши, зокрема, Чернова, який, схоже, перегорів і допускав багато помилок в простих ситуаціях. Однак активність киян зросла тільки на старті тайму, а далі гра знову відкотилася від обох воріт. Знову ж таки, напруга на полі була, але її в навіть не те що голи, а удари конвертувати не вдавалося.

Якось спокійно забили господарі вдруге. Калюжного збили в центрі поля, але він за мить перед тим виконав закидання в штрафний, де м'яч підібрав Сергій Шестаков і змусив вдруге капітулювати Рибку. І знову все почалося таке ж – нерви киян, гра на утримання від господарів.

УПЛ

Під кінець гри вийшов Наумець і практично відразу забив дальнім ударом, там був рикошет, але міг би Рибка й спіймати. Але не вдалося, на відміну від його колеги по амплуа Пенькова, який все ж на останніх секундах зберіг свої ворота сухими.

3:0 – по грі розгромом не пахло, але перемога ЛНЗ вийшла заслуженою. Підопічні Дулуба обійшли в турнірці «Оболонь» і перервали свою серію без перемог. А «Оболонь», очевидно, просто продовжить працювати і докладе всіх зусиль, щоб в наступному матчі пройти «Ворсклу» в Кубку України, було очевидно, що ця гра для «пивоварів» в думках пріоритетніша, ніж сьогоднішня.

Українська Прем'єр-ліга. 12 тур.

ЛНЗ - «Оболонь» - 3:0.

Голи : Ковальов, 29, Шестаков, 56, Наумець, 89.

Попередження : Норенков, 31, Шестаков, 82, Бойко, 90+1 - Приймак, 28, Мороз, 48, Тарануха, 71.

ЛНЗ: Пеньков - Стасюк, Муравський, Ковальов, Норенков - Тищенко (Олійник, 63), Бойко, Калюжний, Пасіч (Савін, 82) - Хобленко, Шестаков (Наумець, 83).

«Оболонь»: Рибка - Фатєєв, Приймак, Карась, Осман - Чернов (Нагієв, 46), Черненко, Мороз (Косовський, 82), Слободян (Суханов, 46), Груша (Прокопенко, 62) - Краснопір (Тарануха, 46).

Арбітр: Роман Блавацький (Львів).

«Черкаси-Арена» (Черкаси).

ЛНЗ - ОБОЛОНЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни ЛНЗ: Олійник - 5,5, Савін - б/о, Наумець - 6,0.

Заміни Оболоні: Нагієв - 5,5, Прокопенко - 5,5, Суханов - 5,5, Тарануха - 5,0, Косовський - б/о.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Всім гравцям Динамо обов'язково рекомендовано для перегляду, як треба грати проти Оболоні
Frank Pider
Оболонь это, те кто выбили нашу Динаму из КУ? 
AutumnBridge
 Оболонь-я без шансов и без шаров.   Если бы не Солнце, то Пеньков бы  замёрз.  Но кто Пенькова назвал Германом?   В честь Геринга, Титова или  головы Германа (сериал)?)     Хотя...  работал  со мной антикоммунист Виктор Васильевич Колесник, который своих пацаноа назвал Адольф и Арнольд.    Адольф Викторович Колесник! Звучит.       
Как убегали в последнюю контру сиреневые 7 на 6, так уже было ясно что это гол.   Но не такой же.    Прыг, прыг, прыг и через руку вратаря. А  там, в рубке, уже толпа трётся на обмывание.  ЛНЗ воскрес!