Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 жовтня 2023, 04:17
1242
0

Верес – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи продовжиться гольовий гостьовий серіал «Руха» у Рівному?

| Оновлено 23 жовтня 2023, 04:17
1242
0
Верес – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 22 жовтня, «Рух» у Рівному на стадіоні «Авангард» протистоятиме «Вересу». Гольова клубна рекордна гостьова серія рухівців триває в чемпіонаті чотири гри.

Верес

«Верес» на цьому відрізку чемпіонату здобув лише одну перемогу і перебуває на передостанньому місці у турнірній таблиці. У минулому турі рівняни в гостях поступилися «Дніпру-1». Загалом підопічні Сергія Лавриненка не забивають голів в чемпіонаті впродовж 326-ти хвилин. Безвиграшний серіал «червоно-чорних» триває в УПЛ чотири гри: по дві нічиї та поразки.

Готується до матчу Віталій Дахновський, який через травму пропустив понад два місяці. Також в загальній групі тренується Дмитро Кльоц, який через травму ще не брав участі у нинішньому сезоні. Відновилися після мікропошкоджень Микола Гайдучик і Денис Світюха.

Рух

Заповнюючи паузу в чемпіонаті, викликану матчами національної збірної України, гравці «Руха» зіграли товариський матч з «Шахтарем» і поступилися з рахунком 0:2. Декілька гравців львівського клубу були викликані до своїх збірних. Так, Віталій Роман та Ілля Квасниця зіграли за молодіжну збірну України, яка в рамках відбору на Євро-2025 перемогла однолітків з Люксембургу з рахунком 3:0 та Англії - 3:2. Саме Квасниця забив переможний гол у ворота англійців, а перед тим забив один з трьох голів у ворота молодіжної збірної Люксембургу. Півзахисник «Руха» Фредді Плюман зіграв за національну збірну Гваделупи у матчі Ліги націй КОНКАКАФ. Його збірна перемогла збірну Сент-Люсії з рахунком 2:0 і обидва голи забив саме Плюман.

Для «Руха» це буде 40-й гостьовий матч в УПЛ. Гольова клубна рекордна гостьова серія рухівців триває в чемпіонаті чотири гри – 8 голів. Безнічийна ж виїзна серія «жовто-чорних» продовжується в УПЛ 4 гри (3 перемоги та поразка) і до повторення клубного рекорду ще одна зустріч.

Статистика зустрічей

«Рух» та «Верес» раніше вже п’ять разів зустрічалися в УПЛ та Кубку України: рухівці ще жодного разу не зазнавали поразок, здобувши дві перемоги та три рази зігравши внічию. Загалом нічийна серія «жовто-чорних» з «червоно-чорними» триває в чемпіонатах три гри. Востаннє «Верес» приймав «Рух» 30 вересня минулого року і порівну поділив очки із суперниками - нічия 2:2. В першому таймі рахунок відкрили господарі поля після удару Віталія Дахновського. Гості зусиллями Таллеса вирівняли становище на полі, але згодом «Верес» після удару Дмитра Кльоца вийшов вперед. А в другій половині гри врятував гостей від поразки Роман Дідик.

Феміда

Арбітром матчу призначено Олександра Омельченка (Слов’янськ), який проведе 30-й матч в УПЛ. Раніше «Рух» за Омельченка відіграв чотири матчі в чемпіонатах, здобувши дві перемоги та зазнавши двох поразок. «Верес» за цього арбітра проведе другу гру в УПЛ, а в першій у цьому чемпіонаті зіграв вінчию з «Оболонню».

Прогноз на протистояння

«Верес» утримує в чемпіонаті безвиграшний серіал, який триває чотири гри. Рухівці та рівняни попередні три очні поєдинки завершували внічию. Спрогнозуємо чергову «мирову» цих суперників.

Орієнтовні склади:

«Верес»: Паст, Вовченко, Курко, М. Шестаков, Яго, Кучеров, Балан, Гакман, В. Шарай, Кухарук, Шевченко.

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Сич, Слюбик, Сапуга, Плюман, Едсон, Теслюк, Соломон, Климчук.

22 жовтня, неділя

«Верес» – «Рух»
Рівне. Стадіон «Авангард». 13:00
ТБ-трансляція на YouTube-каналі «Вереса».
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)
ВЕРЕС – РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 0:0
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію
Футбол | 01 травня 2024, 18:35 6
«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію

Артем переплутав назву своєї команди

Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець як я зараз коштував би 300 мільйонів євро»
Футбол | 02 травня 2024, 14:52 2
Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець як я зараз коштував би 300 мільйонів євро»

Бразилець вважає, що якісно нинішній футбол не кращий за той, який був у його часи

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.