Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 жовтня 2023, 12:34
262
0

Валерій ІВАЩЕНКО: «Було відчуття, що вдасться забити третій м'яч, але...»

Головний тренер «Оболоні» підсумував матч із «Зорею»

| Оновлено 21 жовтня 2023, 12:34
262
0
Валерій ІВАЩЕНКО: «Було відчуття, що вдасться забити третій м'яч, але...»
ФК Оболонь. Валерій Іващенко

Головний тренер київської «Оболоні» Валерій Іващенко дав коментар після поразки своєї команди в грі 11 туру УПЛ проти «Зорі» (2:4).

«Поразка є поразка. Треба вміти програвати. Після першого тайму вигравали 2:1, але дитячі помилки приводять до пропущених м'ячів. В будь-якому випадку це десь мало досвіду в хлопців. «Зоря» – призер чемпіонату минулого року, а в цьому вдало виступає на євроарені.

Треба працювати, є позитивні моменти. Є також психологічні моменти, треба попрацювати з хлопцями, щоб таких помилок не було. Вони самі знають, що після таких помилок такі команди, як «Динамо», «Шахтар», «Зоря» не пробачають.

Закінчення контракту в Суханова? Звісно, ми завжди тримаємо на увазі такі питання. В нас є спортивний директор і директор клубу, які постійно на зв'язку і в курсі всіх таких питань.

Невимушені помилки – тенденція через рівень УПЛ? Звісно, так. Якщо ви бачите такі помилки, то це через рівень. Якщо є добротний рівень, то зовсім інший результат, нема таких дитячих помилок. Хоча і в єврокубках великі клуби теж допускають подібні помилки. Головне, щоб такі помилки не повторювалися.

В другому таймі гра йшла за сценарієм «Оболоні», але пропустили? Так, було відчуття на лавці, що вдасться забити третій м'яч. Але... Дитячі помилки, не зіграли у відборі – і пропустили гол. Такі моменти неприпустимі, будемо казати про це хлопцям. Чи штрафуватиму за таке? Ну, це внутрішнє питання клубу, але ми самі себе штрафуємо, допускаючи такі помилки. Потрібно відчувати відповідальність і виконувати те, що каже тренер.

Чи отримав би задоволення від гри, якби був звичайним глядачем? Ну, глядачам подобаються забиті голи. Моменти створюються. Реалізація підводить. Це не Перша ліга, тут таких помилок не вибачають.

Ми працюємо над хлопцями в тому плані, що поважаємо всіх суперників, але виходимо і граємо. у всіх команд є проблеми, треба виходити і грати на перемогу. Можна грати зі всіма.

Як пішло на користь вікно через міжнародні матчі? Ну, це як коли. Коли більші паузи, буває важко, хлопці сумують за грою, не вистачає офіційних матчів.

Краснопір у збірній? Це досягнення, але треба рухатися, щоб потрапити не тільки в молодіжну збірну, а й в національну. Головне, щоб молодість не зіграла з ним злий жарт. Йому трохи фізично було важко, тому трохи його поберегли», – сказав Іващенко.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перша ліга. Лівий Берег забезпечив собі перехідні матчі
Футбол | 03 травня 2024, 19:50 3
Перша ліга. Лівий Берег забезпечив собі перехідні матчі

Клуб із Київської області побореться за вихід в УПЛ

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.