Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
|
735
1

Надаль не може підтвердити свою участь на Australian Open 2024

Іспанський тенісист усе ще не позбувся болю

Надаль не може підтвердити свою участь на Australian Open 2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Рафаель Надаль

Колишній лідер світового рейтингу Рафаель Надаль заявив, що не може підтвердити, чи буде він грати на Australian Open 2024, і що він усе ще не позбувся болю:

«Першим реальним варіантом мого повернення на професійний корт був би січень в Австралії. Але зараз я дійсно не можу підтвердити те, чого не знаю. За останні кілька тижнів нічого не змінилося, крім того, що я тренуюся трохи більше, ніж раніше, що є досягненням для мене і мого психічного здоров'я. Я не тренуюся без болю. Мені не так боляче, як раніше, але все одно боляче. Однак цей біль дає мені змогу в кінцевому підсумку робити все більше і більше речей.

Я міг би назвати вам дату свого повернення, якби в мене не було болю, тому що в мене був би час підготуватися до цього», – сказав Надаль.

Раніше Директор Australian Open анонсував участь Надаля у 2024-му.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Кар’єра Надаля завершена. Ніхто не може грати вічно. Він ще просто не хоче цього визнати і буде тягнути час до останнього, як Федерер та Серена. Бо статус "Діючого Тенісиста" дає більше спонсорських грошей, ніж статус Колишнього. Більшість сопнсорів розбіжиться, бо спортсмену більше ніде рекламувати їхній товар.Те саме буде і з Джоковічем через пару років. 
Ніхто не лікується рік. Футболісти зазвичай максимум 9 місяців при самих важких травмах. Надаль, як і тоді Федерер може тренуватися, але не зможе вийти і змагатися за трофеї, як звик. Можна як Вінус - грати до 50 років, програючи в першому раунді. Тільки тому, що не хочеться завершувати. Але Федерер не захотів і завершив. Те саме зробить Надаль. Ще півроку буде казати, що можливо колись повернеться. А потім оголосить про завершення